2777
2789
عنوان

از خواهر شوهرم بدم میاد بهم گفت

329 بازدید | 10 پست

سلام امروز پاتختی دختر دایی همسرم بود خواهر شوهر بزرگه میچسبید به جاریم منم با خواهرشوهر کوچیکه خوب شدم خواهرشوهر بزرگه باهام سرده منم باهاش سرد امروز خواهر بزرگه به‌کار گفت وای کنار روسریت موهات جمع شده باد کرده منم خندیدم گفتم من اینطوری دوست دارم اصلا به اون ربطی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نگفته ک‌واقعاچقد،حساسین

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

این  الان مشکلی هست کام خودت و تلخ میکنی ؟ بنده خدا چیزی نگفته که خواسته خوبی کنه بگه روسریت بهم ریخته اس مرتب کن بخدا خیلی بچه ایی چند سالته؟ چه دغدغه بزرگی وای خدای من بدت  میاد نشد دلیل به قول یه بنده خدایی همه ادم ها که نباید از هم خوششون بیاد چون خلقیات فرق میکنه شما هم بجا اینکه سر مسئله به این کوچیکی اعصاب خودت و خراب کنی میگفتی ممنون و رد میشدی اگه واقعا روسریت خراب بود درست میکردی اگه نه میگذشتی دیگه این کارا چیه؟؟؟؟،،