2777
2789
عنوان

مشکل ما اینه که

155 بازدید | 17 پست

کمک نمی کنیم ولی آرزو داریم کمکمون کنن.

دعا نمی کنیم ولی آرزو داریم دعامون کنن.

نمی بخشیم ولی آرزو داریم ببخشن.

کسی رو آدم حسابش نمی کنیم ولی آرزو داریم آدم حسابمون کنن.

کینه ای هستیم ولی آرزو داریم کینه ای نباشند.

عقده ای هستیم ولی آرزو داریم عقده ای نباشند.

مشکل ما دقیقا اینه که نیستیم ولی میخوایم باشند.

گر تو، با بد بد کنی پس فرق چیست

شاید حق باشه حرفات شایدم نه.هیچ درستی تا ابد درست نیست چون نگاها عوض میشن

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《 به شانه ام زدی تا تنهایم را تکانده باشی -به چه دلخوش کرده ای؟! *تکاندن برف از شانه های آدم برفی؟!

گاهی فکر میکنم اینکه اینهمه خشکسالی تو کشور هست نکنه بخاطر بی رحمی بعضی از هموطنانمونه که  تو تاپیکای حتی دعا برای غزه میانو از هموطن یاد می‌کنن انگار که نمیشه هم وطنتو دوست داشتن باشی هم انسانیت واقعی رو نسبت به مظلومین جهان داشته باشی مثل خیلی از مردم دنیا  حتی  تو همون غربیها که در راحتی و آسایش هستن و حتی منافعشون بخطر میوفته  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گاهی فکر میکنم اینکه اینهمه خشکسالی تو کشور هست نکنه بخاطر بی رحمی بعضی از هموطنانمونه که تو تاپیکا ...

بله دقیقا همینه. من حرفی نزدم از اینکه به هموطنم کمک نمیکنم. فقط گفتم چرا اون کاربری که می‌خواست به غزه کمک کنه ترکید تاپیکش.

آفرین قشنگ توصیف کردی البته این حالت ها تو هر فردی کم و زیاد داره

بله ولی یه سریا اینجورین. من خودم یه مدت خیلی توقع داشتم ولی بعد دیدم وقتی خودم اینجوری نیستم چرا توقع دارم بقیه اینجوری باشند

بله ولی یه سریا اینجورین. من خودم یه مدت خیلی توقع داشتم ولی بعد دیدم وقتی خودم اینجوری نیستم چرا تو ...

آفرین به شهامتت ولی تز این آدم های اینجوری من زیاد دیدم که که نه قبول دارند اشتباه میکنند نه حاضرند محبت کسی را جبران کنند

بله دقیقا همینه. من حرفی نزدم از اینکه به هموطنم کمک نمیکنم. فقط گفتم چرا اون کاربری که می‌خواست به ...

بله متاسفانه یه جمله رو یاد گرفتن چراغی که به خانه ....ولی اصل اینکه این جمله از بزرگان باشه تردید هست چون اونچه که شنیدیم  از زندگی بزرگان کاملا برعکس بوده حتی  عملکردشون  نسبت به دشمنانشون رو ببینیم کاملا برعکس این حرفه 

طرف تو امضاشوتاپیکاش  از امام حسین و حضرت زینب... گفته بعد به روش کاملا برعکسش  عمل می‌کنه خود امام حسین با وجود اینکه فرزندانش و یارانش به بدترین شکل کشته بودن   تا آخرین لحظه میخواست دستشونو بگیره و نجاتشون بده بعد عده ای از ماها از یه دعا کردن  یا کمک کردن به مظلومین  نه از روی ناتوانی بلکه از روی بخل و کینه بقیه رو منع میکنیم تازه بزرگان گفتن هروقت دعای خیر کنید هزاربرابرش رو خدا بخودتون برمیگردونده 

بله متاسفانه یه جمله رو یاد گرفتن چراغی که به خانه ....ولی اصل اینکه این جمله از بزرگان باشه تردید ه ...

حرفتون کاملا درسته. اینکه یه سری کاربرا میگن خدا تو قرآن گفته به دوست و آشنا و همسایه کمک کنید درسته ولی در عین حال چندین بار تو قرآن اومده به مسلمانان و افراد مظلوم کمک کنید

حرفتون کاملا درسته. اینکه یه سری کاربرا میگن خدا تو قرآن گفته به دوست و آشنا و همسایه کمک کنید درسته ...

بله ای کاش حداقل در همون حد  انسانیت رو رعایت میکردن 

حضرت علی وقتی شنید در بلاد مسلمین  خلخال از پای زن  یه.ودی  درآورده بودن  حضرت اینکار رو  بسیار ملامت کرد و فرمود اگه مردی از مسلمین این خبر رو بشنود و از غصه بمیرد سزاوار است ..

بعد ما برای حمایت از مردم مظلوم که مسلمان هست  بهانه میاریم با بدتر ازاون منع میکنیم بعد میگیم چرا اینهمه گره افتاده تو زندگیمون فقط خدا اخرو عاقبت مونو ختم بخیر بکنه 

بله ای کاش حداقل در همون حد انسانیت رو رعایت میکردن حضرت علی وقتی شنید در بلاد مسلمین خلخال از پای ...

واقعا کمتر کسی پیدا میشه که همچین درکی داشته باشه. کاش همه مثل شما بودند.

واقعا کمتر کسی پیدا میشه که همچین درکی داشته باشه. کاش همه مثل شما بودند.

ممنون نظر لطفتونه 

البته آدمهای خوب هم زیاد داریم ولی ازبس اینهایی که اغلب  دینشون به اصطلاح  انسانیته !!!سریع گارد میگیرن و به چنین تاپیکایی حمله دسته جمعی می‌کنن که این بندگان خدا جرات ندارن حرفی بزنن  یا می‌دونن تا ساعتها باید جواب اینها رو بدن وارزش نداره اعصابشونو بهم بریزن وحرفی بزنن تو اینستا هم همینه نی نی سایت هم همینه ...

ممنون نظر لطفتونه البته آدمهای خوب هم زیاد داریم ولی ازبس اینهایی که اغلب دینشون به اصطلاح انسانیت ...

الان یک نفر تاپیک زد خدا کنه زود تر امام زمان ظهور کنه. تاپیکش ترکید. واقعا نمیدونم چرا

الان یک نفر تاپیک زد خدا کنه زود تر امام زمان ظهور کنه. تاپیکش ترکید. واقعا نمیدونم چرا

چی بگم خدا براه راست هدایتشون کنه  بعضیا باخدا و  شهدایی که برای این وطن جنگیدن هم مشکل دارن  امام زمان که جای خود داره اینها از سر کینه توزی تمام پلای  پشت سر خودشونو خراب می‌کنن

بخاطر همین گفتن نگه داشتن ایمان در آخرالزمان از نگه داشتن زغال گداخته در کف دست راحتتره وخیلی توصیه کردن  این دعا رودر آخرالزمان  زیاد بخونید: 

یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

چی بگم خدا براه راست هدایتشون کنه بعضیا باخدا و شهدایی که برای این وطن جنگیدن هم مشکل دارن امام ز ...

بله حالا مثلا ما یه کشور مسلمان هستیم که آدم‌های اینجوری داریم. شما تصور کنین کشور های یهود و دین های دیگه چین