2777
2789

انشاالله از فکرش در میای 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن اولویت و ارزش هاتو تغییر بدی تا از فکرش‌ دربیای

وای خسته شدم از بس سر خودمو گرم کردم 

خودمم می‌دونم هیچ وقت برنمی‌گرده یا آدم مناسبم نیست

ولی ذهنم ول نمیکنه

وای خسته شدم از بس سر خودمو گرم کردم خودمم می‌دونم هیچ وقت برنمی‌گرده یا آدم مناسبم نیستولی ذهنم ول ...

چون خودتو محدود کردی. فکر میکنی فقط اون توی جهان خوشبختت میکنه. برو بیرون اجازه بده که چند نفر باهات ارتباط بگیرن. اونوقت میفهمی آش دهن سوزی هم نبوده.

اگر شاغل نیستی برو سرکار. دانشگاه یا باشگاه

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

چون خودتو محدود کردی. فکر میکنی فقط اون توی جهان خوشبختت میکنه. برو بیرون اجازه بده که چند نفر باهات ...

آره واقعا فک میکنم دیگه هیچ کس مثل اون تحفه برا من تو دنیا وجود نداره😂