2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 42 پست
خدالعنتش کنه،،اصن جوابش نده،، بلاک کن،،هیچ حرفشم باورنکن،،،خودپ عاقلی

الان میاد گریه میکنه به عالم و ادم گفته من لیاقت نازنینو نداشتم فقط یه فرصت برای جبران میخوام که از نظر من همش دروغه حالم ازش بهم میخوره

اره واقعا خیر نبینه الهیچقد زجر کشیدم اب شدم با همه بدبختیا تلاش کردم از باتلاق دربیام بازم با انتخا ...

گدشته هیچ وقت فراموش نمیشه مخصوصا اگه باسختی گذشته باشه،،اثراتش میمونه نامردی دیدن آدمو عذاب میده،، ،،امادیگه نمیشه،کاریش کرد   ،،،،،برای آینده تلاش کن

اون کلماتو دیگه تکرارنکن

بگو آینده خوبی دارم ،،،خوشبخت میشم

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان میاد گریه میکنه به عالم و ادم گفته من لیاقت نازنینو نداشتم فقط یه فرصت برای جبران میخوام که از ...

اصن ارزش فکرکردن وحرف زدن نداره فکذش یادت اومد دور کن از ذهنت ،،،کثافتو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

گدشته هیچ وقت فراموش نمیشه مخصوصا اگه باسختی گذشته باشه،،اثراتش میمونه نامردی دیدن آدمو عذاب میده،، ...

بنظرت میشم؟تو ذهنم کلی فکر بد هس مسخرا کردن بقیه بی دلیل تمسخر ادمای درست و طفلک 

بعدم ترس از عقوبت 

دیونه شدم دیگه

بنظرت میشم؟تو ذهنم کلی فکر بد هس مسخرا کردن بقیه بی دلیل تمسخر ادمای درست و طفلک بعدم ترس از عقوبت د ...

یه روانشناس برو

توگذشته زیاد اذیت شدی،،،روت اثرگذاشته

الانم فکرای عجیب داری 

دنبال ،آدم مطمعن،،،برا،،سر ،،،ک ،تاب باش،،ضررنداره

بنظرت میشم؟تو ذهنم کلی فکر بد هس مسخرا کردن بقیه بی دلیل تمسخر ادمای درست و طفلک بعدم ترس از عقوبت د ...

حتمامیشه

باتجربه شدی،،،،،آدم سالم وپاکی هستی

ان شاءالله ازدواج خوبی بزودی برات جورمیشه

یه روانشناس بروتوگذشته زیاد اذیت شدی،،،روت اثرگذاشتهالانم فکرای عجیب داری دنبال ،آدم مطمعن،،،برا،،سر ...

مرسی خیلی حرفات ارومم کرد امیدوارم خدا گره از مشکلاتت باز کنه اونطور که باورت نشه 🥰

مرسی خیلی حرفات ارومم کرد امیدوارم خدا گره از مشکلاتت باز کنه اونطور که باورت نشه 🥰

الهی آمین

خدابخت شمارم بزودی وبخوشی بازکنه وخوشبخت وسربلند بشید الهی آمین

داشتم رد میشدم چشمم خورد به اون جمله که گفتید وسواس گرفتم سر اینموضوع که بگن به خواستگارام یا نگم

یا اینکه چه موقع بگم

یا اینکه همینجوری رد کنید چون از قضاوت اونا میترسید

خواستم بگم اشتباه نکن

کدوم گلی هست که خار نداره؟ 

شما باید بهشون بگید ، ولی احتیاجی نیست روز اول بگید

بزارید جلسه دوم سوم

حالا اون بنده خدا هم که وزیر امور خارجه نیست که وقتش با یه جلسه عقب و جلو به هدر بره

ولی من چیزی که میدونم اینه که نحوه بیان و داشتن اعتماد به نفس موقع گفتن موضوع خیلی مهمه

شما جرم که نکردی، متارکه کردی

الان ۴۰سال پیش نیست پ شرایط فرق کرده

اگه خواستگارتون بخواد میتونه بره تحقیق کنه راجع به اتفاقات گذشته و تصمیم بگیره

ولی رد کردن از ترس قضاوت اشتباهه

موفق باشید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

داشتم رد میشدم چشمم خورد به اون جمله که گفتید وسواس گرفتم سر اینموضوع که بگن به خواستگارام یا نگمیا ...

مرسی برادر کاش از شماها خیلی داشتیم

شاید اگه انقد قضاوت نشده بودم و یا قضاوت شدن بقیه رو ندیده بودم اینجوری نگاه نمی کردم به قضیه 

وگرنه خدا میدونه تو اون زندگی چقد تلاش کردم

واقعا قربانی اون ادم و خانوادش شدم

ممنونم که اومدی به تاپیکم🥰

مرسی ممنون

جواب هایی که به کامنت های دیگران و من دادید رو خوندم

یه ارامشی توی لحن تون هست

یه خانوم با این شعور و ارامش درون نباید اضطراب چیزی رو بگیره که گذشته

حالا اینکه کی و چقدر مقصر بوده رو کاری نداریم

مهم تجربه ایه که براتون بدست اومده و باید ازش استفاده کنید

من یه پیشنهاد دارم براتون

که به هرکسی پیشنهاد نمیدم ولی با توجه به حسی که از پختگی شما گرفتم پیشنهاد میکنم با یه مرد خوب اشنا بشید 

نه بصورت رندوم

توی محیط کار مثلا خیلی بهتر میشه شناخت

بعد اول چیزی نگید و اجازه بدید با خودتون و خلقیاتتون آشنا بشه

وقتی دیدید هم خودتون هم اون از هم خوشتون اومده قبل اینکه رابطه جدی تر بشه بگید

اینجوری قضاوت نمیکنه چون خودتون رو شناخته و حتما مرد اگه مرد باشه یه خانوم رو باگذشته ای ک تموم شده قضاوت نمیکنه

مردی ک دنبال ارامش باشه اکه این ارامش توی لحن توی وجودتون هم باشه قطعا دلبسته میشه

پرامید باشید و شجاع

شما تنها کسی نیستی که این تجربه تلخ رو از سر گذروندین

پس استرس از خودتون دور کنید با سر گرمی هایی مث کار و کلاس موسیقی و محیط هایی ک فرصت اشنایی بیشتره

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

مرسی ممنونجواب هایی که به کامنت های دیگران و من دادید رو خوندمیه ارامشی توی لحن تون هستیه خانوم با ا ...

ممنونم از لطفتون 

مرسی که وقت گذاشتی ، اومدی و باعث دلگرمی من شدی

از صحبتات هم خیلی خوشم اومد هم واقعا منطقی بود و اینکه وقتی یه اقا اینو میگه به من این حسو میده که ممکنه از نظر خیلیا اینجوری گفتن مسئله اشکالی نداشته باشه و حس های من شاید یه جاهاییش خطای شناختی بوده و شما کمکم کردی باهاش مواجه بشم

امیدوارم هرجا هستی بهترین ها پیش روت باشه 

بازم ممنون