2777
2789
عنوان

پسری که

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 42 پست
مرسی که اومدی عزیزمنمیدونم چرا انقد سختمه خوشم اومد ازش ولس خب وقتی فهمیدم موضوع براش مهمه همش میگم ...

برداشت خودت بود

یاواسطه  رک گفت نمیخاد باخانمی که جداشده،قبلا ازدواج کنه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

برداشت خودت بودیاواسطه رک گفت نمیخاد باخانمی که جداشده،قبلا ازدواج کنه؟

یه متنی فرستار برام 

گفتم اینا برای سایت همسر یابیه گعت نه همسرم تایپ کرده 

توش نوشته بود مثلا سن و قد و وزن و شغل و دین   و دقیقا عین اینا که مشخصات میدت به هچین جاهایی 

بعد دیدم نوشته بود مطلقه می پذیرید جلوش نوشته بود خیر 

وگرنه واسطه چیزی نگفت 

همکارمع بندا خدا به منم خیلی لطف داره اصلنم نمیدونه من من جدا شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه متنی فرستار برام گفتم اینا برای سایت همسر یابیه گعت نه همسرم تایپ کرده توش نوشته بود مثلا سن و قد ...

آها پس ولشکن

ولی حالاکه همکارت خوبه

باشعوره  ،بهش بگو جداشدی

براربدونه اشکالی نداره

شایدم کسی باشرایط خودت سراغ داشت

درکل چون بهم نزدیکیدبگو

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

یه متنی فرستار برام گفتم اینا برای سایت همسر یابیه گعت نه همسرم تایپ کرده توش نوشته بود مثلا سن و قد ...

به فا،،  ل

سر،کتا ،ب اعتفداد داری

خانواده شوهرسابقت برات کاری نکردن،از رودشمنی؟

اون ازدواج کرده؟

به فا،، لسر،کتا ،ب اعتفداد داریخانواده شوهرسابقت برات کاری نکردن،از رودشمنی؟اون ازدواج کرده؟

از دعا و این چیزا میترسم 

بنظرت برم؟ شوهر سابق خیلی واسطه میفرسته که برگردم خودشم مزاحمت داشت قبلا الان نه و اینکه اونا خیلی اون زمان دعا می گرفتن برامون مثلا که بمونیم باهم مامان باباشو میگم

از دعا و این چیزا میترسم بنظرت برم؟ شوهر سابق خیلی واسطه میفرسته که برگردم خودشم مزاحمت داشت قبلا ال ...

عه پس اهلشن

جای واقعا مطمعن سراغ داری برو

آها پس ولشکنولی حالاکه همکارت خوبهباشعوره ،بهش بگو جداشدیبراربدونه اشکالی ندارهشایدم کسی باشرایط خو ...

نظر خودمم همینه هرچند از شرایط طرف خوشم اومد ولی خب  وقتی گفته مطلقه نه تهش ببینه میخواد تو روم بگه نه و من باز ناراحت میشم چون خانواده های سنتی اکثزل موضع دارن نسبت به این موضوع و برخلاف شعار های مذهبی خلاف مذهب اظهاز نظر میدن گاهی من خودمم خانوادم سنتی و مذهبین خیلی اینجوری دیدم

از دعا و این چیزا میترسم بنظرت برم؟ شوهر سابق خیلی واسطه میفرسته که برگردم خودشم مزاحمت داشت قبلا ال ...

درمان شده   ،آدم شده چی شده دوباره جرعت کرده بیادسراغت؟

درمان شده ،آدم شده چی شده دوباره جرعت کرده بیادسراغت؟

دروغ میگه یا من بهش اعتماد ندارم من خیلی برای اون زندگی تلاش کردم حتی بهم گفت نمیخوامت برو اون زنه رو میخوام ولی موندم هیچیم به خانوادمم حتی نگفتم اما اون دیگه حرمت و ابروبب نزاشت من به هیچکس نگفته بودم مشکل داریم همیشه نقش یه ادم خوشبختو بازی کردم ولی بعدها فهمیدم همه میدونستن حتی به دوتا از دوستام پیشنهاد داده بود با هم باشن دیگه اون ادم مرده برام ولی خب حق زندگی رو از منم گرفت 

اره خیلی بارهای بار دیدم ازشون

دیدی وبیکار نشستی،،برو دنبالش

منم زندگیم پرمشکله ، مالی،مریضی،بحث الکی

اما جای مطمعن سراغ ندارم کسی باشه بلدباشه ،با،ط ل ،،کنه

دروغ میگه یا من بهش اعتماد ندارم من خیلی برای اون زندگی تلاش کردم حتی بهم گفت نمیخوامت برو اون زنه ر ...

خدالعنتش کنه،،اصن جوابش نده،، بلاک کن،،هیچ حرفشم باورنکن،،،خودپ عاقلی

خدالعنتش کنه،،اصن جوابش نده،، بلاک کن،،هیچ حرفشم باورنکن،،،خودپ عاقلی

اره واقعا خیر نبینه الهی

چقد زجر کشیدم 

اب شدم با همه بدبختیا تلاش کردم از باتلاق دربیام بازم با انتخاب اشتباه زندگیو باختم 

خیلی اشتباهاتم زیاد بوده خیلی مفت باختم زندگیمو