2777
2789
عنوان

پسری که

292 بازدید | 42 پست

بچه ها یه موردی هس خواستگاری کرده و خواسته ببینین همو با هم اشنا بشیم ولی خب من از صحبتای خاله ش متوجه شدم که ایشون ازدواج با خانمی که قبلا ازدواج کردن رو نمیخوان و منم دقیقا این شرایط رو دارم اما اونا این قضیه رو نمیدونن 

بنظرتون کلا بگم نمیخوام یا چی ؟ نظرتونو بگین لطفا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينو با خودش كه رفتين همديگه رو ببينين مطرح كنممكنه انقدر از شما و رفتارتون خوشش بياد كه اين موضوع ب ...

مرسی که اومدی عزیزم

نمیدونم چرا انقد سختمه خوشم اومد ازش ولس خب وقتی فهمیدم موضوع براش مهمه همش میگم یجوریه برم بگم بهش و اون بگه نه 

نرم بعد بگن ما رو الاف خودش کرده وقتمونم گرفته از اول نگفته موضوع چیه؟

مرسی که اومدی عزیزمنمیدونم چرا انقد سختمه خوشم اومد ازش ولس خب وقتی فهمیدم موضوع براش مهمه همش میگم ...

اگه خوشت اومده برو،خدارو چه ديدي يه وقت ديدي قسمت هم شيد…

ولي وقتي رفتي بگو من چون دوست دارم از اول همه چيز رو صادقانه عنوان كنم وظيفه ي خودم ميدونم اينو بگم من قبلا ازدواج كردم و جدا شدم؛اون ديگه با خودش كه ميخواد يا نه….

اگه خوشت اومده برو،خدارو چه ديدي يه وقت ديدي قسمت هم شيد…ولي وقتي رفتي بگو من چون دوست دارم از اول ه ...

مرسی که گفتی 

پس اگه دوستم گفت تو که فهمیدی این شرایطو نمیخواد چرا نگفتی بهم چی بکم؟چون نمیدونم بعدش چی میشه 

از قضاوت بعدش می ترسم چون واقعا از این شخصیتا ندارم بخوان خودمو تحمیل کنم

مرسی که گفتی پس اگه دوستم گفت تو که فهمیدی این شرایطو نمیخواد چرا نگفتی بهم چی بکم؟چون نمیدونم بعدش ...

ميخواستم يه طوري بشه كه به خودش اينو بگين،چون واقعا يه وقت ميبيني اون ادم از تو خوشش بياد و اين موضوع اهميتشو براش از دست بده،ولي الان از يه طرف ميگم نكنه يه وقتم دوستت ناراحت شه كه خب وقتي فهميدي با اين شرايط اوكي نيست چرا رفتي…

اومدم شمارو راهنمايي كنم خودمم افتادم تو دوراهي😅

ميخواين به دوستتون بگين فلاني من شرايطم اينه،ببين اگر ايشون شرايطش به من نميخوره كه وقتشو نگيرم 

ميخواستم يه طوري بشه كه به خودش اينو بگين،چون واقعا يه وقت ميبيني اون ادم از تو خوشش بياد و اين موضو ...

دعا کنید خلاص شم واقعا در عذابم هرکس میاد همینم از ترس اینکه نگن رد میکنم دیگهنی ترسم نشه هیج وقت 

وسواس گرفنم همش تو ذهنم حرف و قضاوت ازدواجه بعدشم فکرای عجیب که چون تو ذهنم اونو قضاوت کردم پس دیگه ازدواجی در کار نیس 

دعا کنید خلاص شم واقعا در عذابم هرکس میاد همینم از ترس اینکه نگن رد میکنم دیگهنی ترسم نشه هیج وقت وس ...

نه عزيزم اين مسئله فقط راجع به شما نيست كه

هزاران هزار ادم دور و بر هممون هست كه متاركه كردن و هركس بنا به دليلي…

طلاق به معني اخر خط بودن يا اينكه فكر كنين ديگه نميتونين ازدواج مجدد و موفقي داشته باشين نيست

اتفاقا هر موقعيتي كه پيش مياد(البته اگر شرايط طرف خوبه و خودت هم پسند كردي) برو جلو….خودت رو تو اين موقعيت قرار بده،ولي اينبار بيشتر دقت كن،و از اشتباهات و تجربيات گذشتت بيشتر استفاده كن،بقيشم بسپار به خدا،كه اگه بخواد خيلي قشنگ تر از منو شما ميچينه❤️

نه عزيزم اين مسئله فقط راجع به شما نيست كههزاران هزار ادم دور و بر هممون هست كه متاركه كردن و هركس ب ...

مرسی از مهربونیت عزیزدلم

ولی متاسفانه تو فکرم افکار تمسخر امیز و بری هس نسبت به بقیه که تو شرایط خودمن یا مشابه من و بخاطر اون افکارم اینجوری فک میکنم که دیگه خدا برام نمی چینه و نمیشه

مرسی از مهربونیت عزیزدلمولی متاسفانه تو فکرم افکار تمسخر امیز و بری هس نسبت به بقیه که تو شرایط خودم ...

نگاهتو به اين موضوع عوض كن و نسبت به خودت مهربون تر باش،

و تو مدارش قرار بگير،ميبيني كه واقعا موضوع چندان مهمي نيست

ديدت كه عوض شه اتفاقاي خوب برات از همونجا رقم ميخوره

[QUOTE=395617506]نگاهتو به اين موضوع عوض كن و نسبت به خودت مهربون تر باش، و تو مدارش قرار بگير،ميبيني كه واقعا موضوع ...[/QUOمرسی ترنم جونم  خیلی ممنونم

بنظرت خدا می بخشه؟

مرسی از مهربونیت عزیزدلمولی متاسفانه تو فکرم افکار تمسخر امیز و بری هس نسبت به بقیه که تو شرایط خودم ...

چه افکاری؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،