2777
2789

با پارتنرم سر مسئله بحث کردیم با این که باهاش خیلی خوب بودم ولم کرد و دلخور شدم، اونم پشیمون شد برگشت👀

ولی من دیگه اون آدم سابق نبودم جلو اون خودمو دست بالا می گرفتم و به خواسته هاش چندان اهمیت نمیدادم و به خودم بیشتر توجه داشتم و گاها ردش میکردم به غرورش برمیخورد. البته همچنان شوخ طبع بودم و بهش توجه میکردم. ولی یه بار تازگی بحث کردیم چت و فالووینگ که پیشنهاد داده بود پاک کردم به غرورش برخورد.

حالا میگه بازیچه ات نیستم فکر میکنه دارم جلوش مغرور بازی درمیارم یا به نیازهاش اهمیت نمیدم. میگه هر وقت چیزی بخوام اهمیت نمیدی. چت و فالووینگ رو هم پاک کردی. منم نازش میکشم محبت میکنم میگم بخوای برگردونمش یا دیگه پاک نمی کنم؟ انگار نه انگار. میخوام برگردیم ولی چن روزه جواب پیام هام و زنگ هام نمیده. انتظار داره جلو بقیه بپرم بغلش😐 درحالیکه تازه 2 ماهه آشنا شدیم و جلو بقیه بهش توجه نمی کنم فکر می کنه بهش کم محلی می کنم. حالا هم پیام میدم فکر میکنه با بی محلی میتونه جذبم کنه درحالیکه من فقط میخوام آشتی کنیم. همچنان دلم با اونه.

La

به تاپیک در مورد بازگشت عشق و ... زدم بخون حتما ! 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرانه میگم تمومش کناین داستانا تهش خوب نیست

بار دوم برگشت جلوش به خودم بیشتر توجه میکردم تا اون

اونم میخواست به اون بیشتر توجه کنم مثل قبل

حالا هم کم محلی می کنه من پیام میدم آشتی کنیم فکر میکنه با بی محلی میتونه جذبم نگه داره همچنان

نمی دونم چطوری برگرده

میخوام مثل حالت نرمال دوباره با هم باشیم و مطمئنم خوب میشه ارتباطمون

La

بار دوم برگشت جلوش به خودم بیشتر توجه میکردم تا اوناونم میخواست به اون بیشتر توجه کنم مثل قبلحالا هم ...

دختر قشنگم اینو از منی بشنو که تازه تموم کردم

خواهش میکنم تا قلبت بهش وصل نشده تموم کن

نزار توهم درد منو بکشی 

ما چندماه دوست بودیم نامزد هم کردیم

ولی الان چی؟ دارم به زور میگذرونم خدا خودش شاهده قلبم غوغاست 

نزار مث من شی

تمومش کن بیشتر به هدفای شخصی فک‌کن

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.