2777
2789
عنوان

زودی بیاین پلیز

266 بازدید | 23 پست

قشنگا لطفا یه راهنمایی کامل کنید من و

بچه ها من درسم تموم شده و دانشگاه نرفتم ترجیح دادم کار کنم

چندجا کار کردم

یه ماهه میرم یه بوتیک که یه آقا صاحبش و فقط دوتامونیم

حقوقش 10 تومنه و پنجشنبه جمعه تعطیله ساعت کاریشم بد نیست ولی میگم ارزش دارع ؟تازع میگه بعد چند ماه اوکی اوکی شدی حقوقت و بیشتر میکنم و اینکه یه اخلاقی داره مثلا من و میفرسته برم چرخی پیدا کنم بارارو بیارم یا میفرسته چیزهای سنگین بیارم چند روز پیشم فرستاد رفتم اسپره بدنشو گرفتم هی میگم ببخشید و فلان سنگین بود وسیله ها ولی خودش اصلا تکون نمیخورع فقط من میرم حالا کاری ندارم

سوالای خصوصی میپرسه میگه باید یه بار عرق و امتحان کنی داره حالم بهم میخوره دیگه بهش نمیخوره ادم بدی باشه

چیکار کنم بمونم چند وقت یا بیام بیرون

در ضمن خانوادم نمیدونن با یه آقا تو مغازه کار میکنم

ترجیح دادی کارنکنی حمالی کنی چرخ اینور اونور کنی؟

قربونت ترجیحت

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیش یه طرف سوال خصوص و پیشنهاد عرق خوردن یه طرف 

بوتیک که قحط نیس برو یه جا دیگه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نه حساسن خودمم اصلا ناراحتم که نمیدونن

این همه بوتیک برو پیشنهاد ی ادم حسابی تا این همه کار متفرقه ازت نخواد

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

ارزش نداره خیلی ها که بوتیک کار میکنن میگن ما جوونی نکردیم برو یه کار دیگه پیدا کن

اینده ای ندارع ؟

به من میگه میتونی انلاین شاپ بزنی در امد داشته باشی

و نمیدونم هزارتا چیز دیگه

همون والا

بزنم تو گوشت یا کارتو ول میکنی؟

برو درستو بخون با چهار تا اوم باشعور بچرخ ن ور دست حرومزاده ها کارگری کنی

ب من نگید خوش اومدی 😐 من عمریه اینجام 😑 از هارلی کویین بگیر تا فدرا بانو و اوپرا و نازنین و کاپ کیک و ... همه رو میشناسم حتی شاهد سم ها و جریانات اولویه و الوچه و... هم بودم 😄 💍💎🌍💜🖇عشقم عاشقتم🖇💜🌍💎💍از گفتن خوشبحالت متنفرم ؛ خوشبحالت و زهر مار😐 کارآموز وکالت با هدف های بزرگ ✌️