2777
2789
عنوان

ب دوستم چی بگم❓️بسی فوری⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 37 پست
اصلا نرو باهاش بیرون . ی گندی میزنه آخرش پای توام وسط میشه اونوقت

والا من میخام فردا پیام بدم بگم مامانم نذاشت شاید ب مامانم هم نگم اصلا ک همچین چیزی بوده!

بعدم از این ب بعد بخاد اصن بره قرار من میرم کتابخونه نمیخام باهاش دیده بشم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بخدا احساس میکنم انگار خدمه یا همچین چیزی ام

درد سر برای خودت درست نکن فردا چیزی بشه هم پای تو گیره 

هم اسم تو هم بد در میره 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر ترسو و خجالتی نباش بخدا اتفاق بدی نمیفته اگه راحت حرفاو بزنی میبینی چقدرم خرت جلو میره و هیچی ...

ترسو نیستم راستش اون یکم دوروئه..

منم حرفامو بهش زدم اما وقتی ک خودش نمبخاد قبول کنه دیگ هیچ

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بخدا حتی ی پسره ازم خوشش میاد جواب اونو تند داد حتی خودش ب طرف توجه میکرد و گفت اره فلانی ام بم لبخن ...

منم دوستم به من میگفت بیا بریم بیرون بعد از اول تا آخر با دوس پسرش تلفنی حرف می‌زد.

انگار من بوقم اونجا.

بنظرت کارش درسته اصلا؟ اخه لامصب یکی دونفر هم ک ن با خیلیا قرار مدار داره انگار من فقط بازیچه داستان ...

معلومه که نترس این بره تنها نمیشی دوستای بهتری جاشون میاد فقط محترمانه قطع کن

بهد این ادم برات دردسر میشه به اسم دوستی دوروز دیگه باید گنداشو لاپوشونی کنی انجام ندی دوست بدی هستی ...

ن خودش میدونه کلا دخالت نمیکنم تو کاراش و ..

کاری هم نمیکنم خودم گیر باشم این وسط

درد سر برای خودت درست نکن فردا چیزی بشه هم پای تو گیره هم اسم تو هم بد در میره

اینو راس میگی والا شهر ما هم کوچیک

منم دوستم به من میگفت بیا بریم بیرون بعد از اول تا آخر با دوس پسرش تلفنی حرف می‌زد.انگار من بوقم اون ...

بقران مجید دوست منم همینه

مثلا با من میاد بیرون فکرش پیش پسراس 

یا با اونا تلفنی حرف میزنه دعوا و گریه منم مترسک ماجرا

معلومه که نترس این بره تنها نمیشی دوستای بهتری جاشون میاد فقط محترمانه قطع کن

سعی میکنم یجوری ردش کنم بره 

والا اصلا هدف خاصی نداره تو زندگیش

چقدر بدبختیم. 🥲

اره بخدا خیلی حس بدی میگیرم 

مث اینه ک مثلا من اینو التماس کنم بریم بیرون  یا مثلا ایشون ملکه س منم زیر دستش 

ک همه چی وقف مراد ایشونه

واقعا از دوستام شانس نیاوردم یکی پسربازه یکی منو پایین میاره یکی ام کلا پرته

بقران مجید دوست منم همینهمثلا با من میاد بیرون فکرش پیش پسراس یا با اونا تلفنی حرف میزنه دعوا و گریه ...

بعد ببین همیشه من اول پیام میدادم بهش یه بار گفتم بزار پیام ندم اون پیام بده الان چند ماهه هنوز پیام نداده 😂😂