2777
2789
عنوان

ب دوستم چی بگم❓️بسی فوری⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 37 پست
دکمشو بزن

بخدا حس میکنم ارزشی ندارم واقعا ادم حساب نمیشم وقتی باهاش بیرون میرم

چرا همش یجوری بیشتر دوستام بام رقابت دارن چرا اخه😐🤌🏻

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بعد ببین همیشه من اول پیام میدادم بهش یه بار گفتم بزار پیام ندم اون پیام بده الان چند ماهه هنوز پیام ...

والا این دوستم ک هیچوقت زنگ نمیزنه همیشه هم تک میزنه.

واسه بیرون هم فقط برا دیدن پسر میره 

اگرم پیام بده باز مشاوره میخاد راجب اکس و نکسش 

همشم چسب پسراس

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا از دوستام شانس نیاوردم یکی پسربازه یکی منو پایین میاره یکی ام کلا پرته

منم . پارسال با چند نفر دوس شدم یه اکیپ ۴ نفری بودیم. 

بعد دیدم یکیشون استوری گذاشته تولدشه اون ۲ تا رو دعوت کرده خونش . بعد اصن من روحمم خبر نداشت که تولدشه. اصن به من نگفت چبرسه به اینکه دعوتم کنه.

ازش دوری کن یکم سرد شو باهاش نمیکم بهم بزن ولی دوری دوستی

مثلا در چ حد سرد شم

والا گرمای رفاقت مون فقط ب بیرون رفتنمونه

منم . پارسال با چند نفر دوس شدم یه اکیپ ۴ نفری بودیم. بعد دیدم یکیشون استوری گذاشته تولدشه اون ۲ تا ...

چقد مضخرف 

مشخصه ازت خوشش نیومده دشمنت بوده طرفت.

منم دوستم حتی وقتی با طرف دعوا میکرد و .. براش کلی حرف میزدم متقاعد کنم باهاشون تموم کنه بیخیال اینکارا بشه ولی گفت تو هرچقدرم بگی من گوش نمیدم چون ک نمیخام

چقد مضخرف مشخصه ازت خوشش نیومده دشمنت بوده طرفت.منم دوستم حتی وقتی با طرف دعوا میکرد و .. براش کلی ح ...

😂😂منم دوستم میومد راجب رلش بهم میگفت بعد هی میگفتم این آدم درستی نیست و اینا بعد فکر می‌کرد دارم بهش حسادت میکنم😂😂

😂😂منم دوستم میومد راجب رلش بهم میگفت بعد هی میگفتم این آدم درستی نیست و اینا بعد فکر می‌کرد دارم ب ...

والا فکرکردن چ تحفه ای ان.

اونم ی تایمی گفت فلانی لاشیه بیساره.

گفت دوستتم بدتو نمیخام اینا.

الانم ک خودش کلا وصل ب لاشیاس.

راستی چن سالته?