2777
2789
عنوان

ب دوستم چی بگم❓️بسی فوری⛔️

176 بازدید | 37 پست

دوستان حقیقتا من با رفیقم بیرون میریم گردش و پیاده روی بعد دوستم اکثرا برا دیدن و ملاقات پســر میره تا اینکه واقعا هدفش من باشم یعنی جوری ک من برداشت میکنم وسیله رسیدن ب خواسته هاشم

بهم میگه شنبه کاشت ناخن بریم باهم چون مامانش تنها بهش اجـــازه نمیده .!✖️

نمیدونم بگم مامانم نذاشت یا نه❓️

و تو تاپیک قبلی هم گفتم حتی ب طرف میگفت من خالشـم/و حتی از لوازم ارایشی هام تقریبا همشون اصکی رفت یعنی علنا یجورایی جو رقابتیه انگار

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باشم با همچین ادم سواستفاده گری کات میکنم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یعنی ب تو میگه بریم فلان جا و ی دفه میبینی با پسر قرار داشته؟

تقریبا نصف مواقع بی خبر هستم 

و نصف دیگ اگه هم بریم ب طرف میگه من خاله اونم

البته من با فاصله از اونا قرار میگیرم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

رابطه دوستی برا اینه که حال دو طرف خوب باشه نه سواستفاده کنه 

من جات باشم تا میتونم خودمو کمرنگ میکنم از سه بار درخپاست یکیشو ک دلم بخوادو میرم بعد از پنج تا یکی اگه حس بد داشته باشم دیگه نمیرم

من باشم با همچین ادم سواستفاده گری کات میکنم

بخدا احساس میکنم انگار خدمه یا همچین چیزی ام 

رابطه دوستی برا اینه که حال دو طرف خوب باشه نه سواستفاده کنه من جات باشم تا میتونم خودمو کمرنگ میکنم ...

بنظرت کارش درسته اصلا؟ 

اخه لامصب یکی دونفر هم ک ن با خیلیا قرار مدار داره انگار من فقط بازیچه داستانم ک این ب خواسته هاش برسه

تقریبا نصف مواقع بی خبر هستم و نصف دیگ اگه هم بریم ب طرف میگه من خاله اونمالبته من با فاصله از اونا ...

اصلا نرو باهاش بیرون . ی گندی میزنه آخرش پای توام وسط میشه اونوقت

عاشق مولانا ...  آقایون درخواست دوستی ندید . 

تقریبا نصف مواقع بی خبر هستم و نصف دیگ اگه هم بریم ب طرف میگه من خاله اونمالبته من با فاصله از اونا ...

انقدر ترسو و خجالتی نباش بخدا اتفاق بدی نمیفته اگه راحت حرفاو بزنی میبینی چقدرم خرت جلو میره و هیچی نمیشه

دقیقا منم حال تو رو تجربه کردم زیاد.اون برا اینکه از تو استفاده کنه باهات دوسته مطمئن باش.کات کن باه ...

بخدا حتی ی پسره ازم خوشش میاد جواب اونو تند داد حتی خودش ب طرف توجه میکرد و گفت اره فلانی ام بم لبخند میزد و ...

درواقعیت خودش کلا با لاشیاس