دخترکرد۴قدیم مدیر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 عنوان بچه ها این گلدان خوشگله بنظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست بعدشم بگید برای گل طبیعی خوبه یا مصنوعی. کوچیکش و گرفتم. واسه گل طبیعی اینم برا مصنوعی هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔 1404/06/27 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 قشنگه و روح نوار خوشم میاد از چیز های رنگی هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
naastaran عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 3038 قشنگه برای قلمه گیاه یا گذاشتنش تو آب اما بعضیا جنس رنگشون خوب نیست همون اول پوسته میشه و زشت بدبختی اینه همشم کنده نمیشه یه دست شیشه بشه
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 نه میدوونید کجارو میگمهمون اولموقعی که دارید مینویسیداونجوری دیگه معطل نمیشید خودتوننمیدونم چجوری بگ ... اهااا هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 قشنگه برای قلمه گیاه یا گذاشتنش تو آب اما بعضیا جنس رنگشون خوب نیست همون اول پوسته میشه و زشت بدبختی ... ن این اینجوری نیست هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 خیلی خوشگل میشه ممنونم. عزیز هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 قشنگه برای قلمه گیاه یا گذاشتنش تو آب اما بعضیا جنس رنگشون خوب نیست همون اول پوسته میشه و زشت بدبختی ... گفتم بزرگه توش گل مصنوعی بزارم هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
یا_فاطمه_الزهرا_س عضویت: 1404/02/31 تعداد پست: 3953 قشنگه برای قلمه گیاه یا گذاشتنش تو آب اما بعضیا جنس رنگشون خوب نیست همون اول پوسته میشه و زشت بدبختی ... راست میگی ما یه بار لیوانشو گرفتیم کف لیوان رنگی بود.خیلی ناز بود شستیم رنگا رفت😢
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 😘🌸❤️ ❤️ هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 @کردستان_زیبااا خاس بویت باوان هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
کردستان_زیبااا عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 7104 @کردستان_زیبااا خاس بویت باوان سلام قزات ولا مجبور خاس بوم🫠 .
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 سلام قزات ولا مجبور خاس بوم🫠 قزات لیم. کوره گویچکه مده هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔