2777
2789
عنوان

بچه ها این گلدان خوشگله بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه میدوونید کجارو میگمهمون اولموقعی که دارید مینویسیداونجوری دیگه معطل نمیشید خودتوننمیدونم چجوری بگ ...

اهااا

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

قشنگه برای قلمه گیاه یا گذاشتنش تو آب اما بعضیا جنس رنگشون خوب نیست همون اول پوسته میشه و زشت بدبختی ...

ن این اینجوری نیست

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

قشنگه برای قلمه گیاه یا گذاشتنش تو آب اما بعضیا جنس رنگشون خوب نیست همون اول پوسته میشه و زشت بدبختی ...

گفتم بزرگه توش گل مصنوعی بزارم 

راست میگی ما یه بار لیوانشو گرفتیم کف لیوان رنگی بود.

خیلی ناز بود 

شستیم رنگا رفت

😢

سلام قزات ولا مجبور خاس بوم🫠

قزات لیم.  کوره گویچکه مده