2777
2789
عنوان

بیاید عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 14597 بازدید | 177 پست
همسرتون خودش هیچی نداشت؟چرا؟من صفر تا صد رو نامزدم تدارک میبینن خانوادش اصلا کار ندارن

مبارکت باشه ان شاالله خوشبخت بشی 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن عزیزم این رسما هست هنوزممن برای پاگشا النگو بهم دادن براب عقدمم النگو دادن خانواده همسرم البته برا ...

خدا رو شکر عزیزم چه آدمای با درک و شعوری بودن

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اسی من عکس ندیدم عزیزم

صفحه سه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خیلی قشنگه مبارکت باشه

ممنون فدات

رفتین مهمونی ؟ 😍 خیلی مبارکت باشه عزیزم به دل خوش استفاده کنی کنار همدیگه لحظه های خوبی داشته باشین ...

فدات بشم گلم ممنون.اره پا گشا بود

اسی مبارکت باشه عزیزم خوشبخت باشی گلم

من اعتقاددارم هرچیزی یه وقتی داره ازوقتش که بگذره دیگه اون هیجان و خوشحالی قبل رو برات نداره... یه مادرشوهر باتدبیر و عاقل میدونه این دوره کوتاه چقدر میتونه تو روابط خودش و عروس تاثیر بزاره ... با یکی دوگرم طلا و یکی دودست لباس کسی بی پول نمیشه ولی میتونه این دوران رو برای عروس لدتبخش کنه...

همسرتون خودش هیچی نداشت؟چرا؟من صفر تا صد رو نامزدم تدارک میبینن خانوادش اصلا کار ندارن

نه اونم چندسال برای پدرش کار کرد بدون هیچ حقوقی دیگه بعدش رفته دانشگاه و الانم شغلش خوبه ولی بشدت سکرت و مرموزن خانوادگی اصلن نمیفهمم پولا کجا میرن 😂

اسی مبارکت باشه عزیزم خوشبخت باشی گلممن اعتقاددارم هرچیزی یه وقتی داره ازوقتش که بگذره دیگه اون هیجا ...

شما معلومه خیلی آدم فهمیده ای هستین .باور کنید منظور مامان منم همین بود.گفت اگه بدن تو فامیل برات خوبه همه میفهمم خانوادش برات ارزش قایل بودن.مامانم خودش خیلی برا عروس ها سنگ تموم می‌ذاره قطعا برا دخترش هم همین انتظارو داره.

نه اونم چندسال برای پدرش کار کرد بدون هیچ حقوقی دیگه بعدش رفته دانشگاه و الانم شغلش خوبه ولی بشدت سک ...

سعی کن با زبون شیرین بکشیش سمت خودت

اومدم تو تاپیک قبلیت پست بزارم دیدم قفل کردی 

نوشته بودی ابروم حفظ شد ابرویی که میخاد با طلا حفظ بشه باید شاشید بهش 

خدا شاهده مامانم جددرجدشون طلافروشهای معروف وبنام که با کشورهای کویت هند امارات کار میکنن تو تهران هم معروفن بگم فامیلیشون رو اکثرا شنیدن پدربزرگم کلی معازه طلافروشی داشت خدا بیامرز اما یاد ندارم یکبار مادرم درمورد طلا دادن تو پاگشا و اینچیزها حرف زده باشه میگه هر خانواده ای خودشون میدونن میبینی مثلا فلان فامیلشون میدن یا میگیرن اون یکی نمیکنه اصلا هم سخت نمیگیرن یعنی مامان درمورد اینکه سرویس طلا برات کی میگیرن پاگشا چی بهت میدن و اینچیزها هیچی نگفت حتی زن عموم که اصلا با طایفه بابام اینا یکیه مامانم کلا هیچ سنخیتی باهاشون نداره و از هیچ لحاظ چه فرهنگی وچه طبقاتی بهم نمیخورن مادرزن سلام چندسال پیش دامادش یه انکشتر اورده بود مادر بزرگ‌پدریم گفته بود به بابام چرا فلان دامادت شوهر خواهرم مادرزن سلام طلا نداد مامانم فهمید ناراحت شد گفت ندادن که ندادن بابام هم جدی نگرفت 

خونه ای که میشینیم رو مامان بابام برام خریدن ماشین زیپامون مال خودمه خودم خریدم خانواده شوهرم هدوتکه وسیله دادن پاگشا هم ۹ سال پیش بهم یه ربع سکه دادن که برامون مهم نبود که بدن یا نه اینقدر طلا دیدیم که چشم و دلمون سیره یه عروسی گرفتن رسم داشتن خانواده شوهرم فامیلاشون پول بندازن ما رسم نداریم پول  وکادو رو به عروس وداماد میدیم بعد گفتن ما عروسی گرفتیم مال خودمونه پولهایی که فامیلاشون ریختن شوهرم خب ناراحت شد که خانوادش پولهای فامیلاشون رو برداشتن برای خودشون منم ناراحت شدم اما به روی خودم نیاوردم چون ازدواج دومم بود حتی بابام گفت عروسی نگیرید پولش رو بدید برای زندگیشون مادرشوهرم گفت نه ما فامیلامون حرف درمیارن پسرم ازدواج نکرده مجرده نگو میخاستن با یه تیر دونشون بزنن هم بگن عروسی گرفتیم هم پولها رو بردارن برای خودشون فکر کنم مامان تو بود قشقرق به پا میکرد

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه