2777
2789
عنوان

بیاید عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 14597 بازدید | 177 پست
اومدم تو تاپیک قبلیت پست بزارم دیدم قفل کردی نوشته بودی ابروم حفظ شد ابرویی که میخاد با طلا حفظ بشه ...

منم خدا روشکر طلا زیاد دارم چشم و دلم سیره اما چند تا زن داداش دارم فقط دنبال اینن از آدم یه آتو داشته باشم بموبن تو سرش.من خانواده نامزدم همه جوره برام سنگ تموم گذاشتن دلم نمی‌خواد کسی کوچکترین حرفی پشت سرشون بزنه.هر کسی یه اخلاقی داره یکی هست صد تا فحشم بهش بدی ناراحت نمیشه یکی مثل من روحیش حساسه یا کوچکترین چیزی دلم میشکنخ نمیشه همه رو یکی دونست.اکه زن داداشم کوچکترین حرفی به خانواده نامزدم میزد نمی‌تونستم باهاش کنار بیام.بحث یه تیکه طلای کوچولو نیست بحث عزت و احترامی هست برات قایل هستن 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

سه تاپیک زدی دراینباره وگفتی عکس کادوها کجان

به درخواست کاربر ها بوده.برو کامنت ها رو بخون

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام‌عزیزممبارکت باشه ان شاءلله خوشبخت بشین🌷

ممنون گلم

منم خدا روشکر طلا زیاد دارم چشم و دلم سیره اما چند تا زن داداش دارم فقط دنبال اینن از آدم یه آتو داش ...

عزت واحترام با طلا نیست خانواده شوهر منم با اینکه ازدواج دومم بود دودفعه اومدن خواستگاری هرسری هم از بهترین قنادی تهران شیرینی وگل گرفته بودن وقتی برای نامزدی اومدن با کلی از فامیلاشون کلی کادو برام اوردن بهترین سرویس طلا رو برام خریدن اما خداروشکر فامیلهای سمی نداریم که بیان بگن چرا اینو دادن اونو ندادن هرکی سرش تو زندگی خودشه همه هم پیشرفت کردن طرف چرا باید پشت سر خانواده نامزد حرف بزنه مگه طلبکاره شماها هم وقتی میبینید چنبن زندادشهایی دارید رابطتون رو کم کنید که اینقدر حرص نخورید من تازه ازدواج دومم بود ۶ سالم از شوهرم بزرگترم شوهرم پسر بود از خودم از لحاظ چهره تیپ سرتره اما مثل یه دختر برام خرج کردن خرید کردن اما اگه کم وکاستی هم بود برام مهم نبود چون اصلا وقت نمیکردم به اینچیزها فکر کنم هم سرکار میرفتم هم باشگاه میرفتم حتی خیلی موقع دعوتم میکردن نمیتونستم برم خونشون نمیرفتم اصلا هم از اول جوری برخورد کردم کسی ازم توقع نداشته باشه شوهرمم اول زندگی خونه رهن واجاره کرد اما خودم به بابام گفتم خونه برامون بگیره چون دلم نمیخواست کلی اجاره بریزم تو جیب صابخونه همونو خرج خودم وزندگیمون میکنیم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

مبارکه اسی فکر کنم یه ۵گرمی بشه طلات اون تاپیکت پرسیدم نشونت چند گرم بودهلباست عالیه حاضریه؟ یا دوخت ...

نه گلی حدود سه گرمه پلاکه

نشون هم چون انگشت هام کشیده سن خودم ظریف انتخاب کردم

الان بیرونم شب یادم بنداز هم عکس لباس رو بذارم هم نشون

لباس حاضری هست .از اون بلند ها که برا مراسم می‌پوشن 

منم خدا روشکر طلا زیاد دارم چشم و دلم سیره اما چند تا زن داداش دارم فقط دنبال اینن از آدم یه آتو داش ...

مگه میشه کسی بهش فحش بدن ناراحت نشه مگه طرف بی رگ وریشه اس به من کسی بگه باللی چشمت ابرو هست تیکه پارش میکنم اما همیشه فاصلمو با ادمها حفظ میکنم از دیگران توقع به اندازه دارم اونا هم فهمیدن ازم هیچ توقعی نداشته باشن اینجوری راحتترم 

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

عزت واحترام با طلا نیست خانواده شوهر منم با اینکه ازدواج دومم بود دودفعه اومدن خواستگاری هرسری هم از ...

خوشحال شدم عزیزم که خانواده همسرت اینقدر با درک و شعورن.چون خوشبختانه فامیل سمی ندارین نمی‌دونید من چی میگم فعلا مجبورم تحمل کنم چیزی بگم قهر میکنم برا عقد نمیان بدتر آبروم می‌ره 

مگه میشه کسی بهش فحش بدن ناراحت نشه مگه طرف بی رگ وریشه اس به من کسی بگه باللی چشمت ابرو هست تیکه پا ...

من چون عقدم نزدیکه نمیتونم بهشون چیزی بگم میترسم ناراحت بشم نیان مراسم.

چ حس خوبی داشتم‌انگار برا عزیزای خودم بود خوشحال شدم برات.خوشبختیتون ابدویک روز🥰😍🤩

فدای دل مهربونیت عزیزم.😘😘😘

الهی شکر عزیزم الهی همیشه دلت خوش باشهو خوشبخت بشی

ممنون عزیز دلم .حواسم هست همیشه به یاد می😘😍