2777
2789
عنوان

تجربه قول به امام زمان عج 💚

150 بازدید | 19 پست

سلام به همگی امیدوارم عالی باشید😊

من سال ۱۴۰۴ که شروع شد همون ۱ فروردین توی صفحه های اول سررسید ۱۴۰۴ عم قول هایی به امام زمانمون دادم و گفتم در ازای فلان کار فلان مسئلمو حل کن ....برای اون یکی کاری ک سعی میکنم ترکش کنم فلان چیزو برام اوکی کن ....و قرار بود هروز قول هامو با ایشون مرور کنم ...نمیدونم چیشد ک فراموش کردم .....

تا الانکه شهریور داره تموم میشه یهو  یاد قول هام افتادم دفترمو باز کردم و داشتم حرفایی ک بهشون زده بودمو مرور میکردم دیدم چه قول های خوبی داده بودم ولی انجامشون ندادم ...تا رسیدم به یکی از قول هام .....

اینم بگم قول های خیلی ساده ولی تاثیر گذار توی زندگیم بهشون داده بودم

به ایشون گفته بودم که من سرم درماتیت سبوریک داره ک فقط میشه کنترلش کرد درمان قطعی نداره و ریزش موی شدید دارم .... دکترم رفتم اوکی نشده 

چون میدونم خدا پاکیزگی و زیبایی رو دوست داره من قول میدم هروز که از خواب بیدار میشم یجوری ب خودم برسم و مرتب و تمیز باشم توی خونه که خودمم کیف کنم از خودم و بیشتر به خودم توجه کنم و قدر بدنم و زیباییم ک نعمت بسیار بزرگیه برای من رو بیشتر بدونم 

در ازاش لطفا درماتیت سرم رو درمان کنید

گذشت گذشت ...من اینو دیگه ناخوداگاه چون دوست دارم کلا مرتب بودن و شکیل بودنو هروز ب خودم حتی وقتی تنها بودم به خودم میرسیدم ..و از یجایی ببعد درماتیت سرم کااملا از بین رفت و ..واقعا یادم نبود ک همچین قولی به ایشون داده بودم  ..تا الانکه چشمم خورد به نوشته هام ....و واقعا نمیدونم چی بگم ..فقط میگم کاش توی این ۶ ماه قول های دیگمم انجام داده بودم و میخوام تا ۶ ماه پایانی سال بقیه رو هم اجرا کنم تا بازم ایشون لطفشونو عنایتم کنن 💚💚

نمیدونم چقدر تونستید درک کنید، درماتیت خیلی وحشتناک و درد ناکه و همه جا میگفتن درمان نداره و الان هییچ اثری ازش نیست ..ریزش موهامم به حدقل ترین حالت ممکن رسیده خیلیم موهام پرپشت شده طبق خواستم ک نوشته بودم 

الله اکبر 

خدایا شکرت 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش به پسرم فرزاد هم نگاه کنن،یه نیم نگاه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اللهم عجل لولیک فرج ♥️

خدارشکر واقعاً 

لااله الاّ اللّه ( تو قشنگ ترین و مورد اعتماد ترین رفیق منی) ⬅️( الله)  خدایا مرسی که همه حال کمکم کردی آگاهم کردی  از بدی دورم کردی خیلی ازت متشکرم مرسی شکرت    یا فاطمه الزهرا  یا امام حسین یا امام حسن یا امام علی یا محمد رسول الله 

چقد به درد نخوریم حتی کوچکترین کاری نتونستیم براشون بکنیم🥲

من حس مهربونی خاصی از ایشون میگیرم و احساس میکنم ازینکه ما خودمونو بدرد نخور خطاب کنیم ناراحت میشن چون به مخلوق خدا بی احترامی میکنیم 😊🤍🙂    ...تا جایی ک بتونیم تلاشمونو میکنیم انشاالله به همه مون کمک میکنن💚

ای جانم خداروشکر 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
کاش به پسرم فرزاد هم نگاه کنن،یه نیم نگاه

انشاالله عنایت میکنن 💚💚 قلبی با حس خوب ازشون بخوایم حسی ک من بهتون اطمینان دارم کمکم میکنین ، چون بسیار مهربونید 

همه کار براشون کردم.... 

هیچ وقت نگفتم در ازای فلان کارم این مشکلم رو حل کن همیشه هر کاری می دونستم دوست دارن بدون هیچ پیش شرطی انجام دادم ولی دریغ از یه نگاه.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
همه کار براشون کردم.... هیچ وقت نگفتم در ازای فلان کارم این مشکلم رو حل کن همیشه هر کاری می دونستم د ...

عزیز دلم... شاید خط قرمز هایی هست ک بیشتر حواسمون بهشون باشه ..

مثل بخشیدن واقعی انسانها و کینه نداشتن 

پشت سر دیگران بدگویی نکردن 

احترام خانواده نگه داشتن

احترام به خودمون بذاریم و عزت نفس داشته باشیم 

در لحظه زندگی کنیم و لذت ببریم از دنیایی ک نعمت بزرگی از خداوند به ما هست و در حسرت گذشته ها و افکار ناامیدکننده آینده نمونیم 

دل اطرافیان حتی کوچیک از دستمون بر میاد شاد کنیم 

خونه مون منظم و پاکیزه باشه چون اسلام تمیزی رو دوست داره 

و... هرکاری ک درونن بنظرتون باید انجامشون بدید 

اینا برای من خیلی کمک کننده بودن هم حس سبکی و رهایی داشتم و هم اگه مسئله ای داشتمش راحت تر پذیرفتمش و میدونستم تهش برام توی این موضوع رشدی داره .. پس سپردم ب ایشون و خدا و  رهاش کردم و توی همین رها کردنه خودش همه چیو درست کرد 

مثل درماتیت سرم ک کلا ازش فراموشم شده بود و پذیرفته بودمش ...ب خودم اومدم دیدم رفته 😊💚

به نظر من امام زمان خواسته قول هاتو یادت بندازه حتما بهشون عمل کن

آره از همون روز دارم انجامشون میدم اوناییم ک سختن نهایت سعیم میکنم 

امروزم برای یه قول دیگم کمکم کردن💚💚☀️