سلام به همگی امیدوارم عالی باشید😊
من سال ۱۴۰۴ که شروع شد همون ۱ فروردین توی صفحه های اول سررسید ۱۴۰۴ عم قول هایی به امام زمانمون دادم و گفتم در ازای فلان کار فلان مسئلمو حل کن ....برای اون یکی کاری ک سعی میکنم ترکش کنم فلان چیزو برام اوکی کن ....و قرار بود هروز قول هامو با ایشون مرور کنم ...نمیدونم چیشد ک فراموش کردم .....
تا الانکه شهریور داره تموم میشه یهو یاد قول هام افتادم دفترمو باز کردم و داشتم حرفایی ک بهشون زده بودمو مرور میکردم دیدم چه قول های خوبی داده بودم ولی انجامشون ندادم ...تا رسیدم به یکی از قول هام .....
اینم بگم قول های خیلی ساده ولی تاثیر گذار توی زندگیم بهشون داده بودم
به ایشون گفته بودم که من سرم درماتیت سبوریک داره ک فقط میشه کنترلش کرد درمان قطعی نداره و ریزش موی شدید دارم .... دکترم رفتم اوکی نشده
چون میدونم خدا پاکیزگی و زیبایی رو دوست داره من قول میدم هروز که از خواب بیدار میشم یجوری ب خودم برسم و مرتب و تمیز باشم توی خونه که خودمم کیف کنم از خودم و بیشتر به خودم توجه کنم و قدر بدنم و زیباییم ک نعمت بسیار بزرگیه برای من رو بیشتر بدونم
در ازاش لطفا درماتیت سرم رو درمان کنید
گذشت گذشت ...من اینو دیگه ناخوداگاه چون دوست دارم کلا مرتب بودن و شکیل بودنو هروز ب خودم حتی وقتی تنها بودم به خودم میرسیدم ..و از یجایی ببعد درماتیت سرم کااملا از بین رفت و ..واقعا یادم نبود ک همچین قولی به ایشون داده بودم ..تا الانکه چشمم خورد به نوشته هام ....و واقعا نمیدونم چی بگم ..فقط میگم کاش توی این ۶ ماه قول های دیگمم انجام داده بودم و میخوام تا ۶ ماه پایانی سال بقیه رو هم اجرا کنم تا بازم ایشون لطفشونو عنایتم کنن 💚💚
نمیدونم چقدر تونستید درک کنید، درماتیت خیلی وحشتناک و درد ناکه و همه جا میگفتن درمان نداره و الان هییچ اثری ازش نیست ..ریزش موهامم به حدقل ترین حالت ممکن رسیده خیلیم موهام پرپشت شده طبق خواستم ک نوشته بودم
الله اکبر
خدایا شکرت 💚