2777
2789
عنوان

به نظر من قهر کثیف ترین تنبیه بشره

192 بازدید | 23 پست

چرا یکی قهر می کنه؟

چرا نمیره یاد بگیره مشکلشو بیان کنه؟

چرا بی دلیل و با بهونه تراشی قهر می کنه؟

چرا وقتی تقصیر خودشه، اونه که قهر می کنه؟

چرا فکر می کنه با عذاب دادن طرف مقابل عزیزتر میشه یا تقصیر از روی دوش خودش برداشته میشه؟

۱۰ سال آزگاره که طرفم قهر می کنه... سر حرف بیخود، سر چرت ترین و بی اهمیت ترین چیزا، سر یهو جنی شدن خودش، سر  اینکه لاله و حرف نمی زنه، حتی این بار سر اینکه حرف مفت زد ولی من سکوت نکردم و جوابشو دادم!

الانم اونی که روتین زندگی رو نگه داشته منم، اون جاشو جدا کرده و معطله من برم نازشو بکشم! بد تربیت شدن، بد...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قهر شکنجه روحیه 

حتی میگن یکی از عذاب‌های اون دنیا قهره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وقتی طرف مقابل متعصب و زورگو‌ هست و اصلا حرف حرف خودشه چکار کنیم

اصلا براش مهم نیست چی میگی فقط خودش می‌فهمه 

درحالی که حرفی که می‌زنن به هرکس بگی می‌خنده انقد که غیرمنطقیه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

قهر شکنجه روحیه حتی میگن یکی از عذاب‌های اون دنیا قهره

با این حرفت اشکم در اومد..‌. واقعا طرف می خواد آدمو شکنجه کنه... حتی وقتی تو مقصر نیستی و تویی که داری برای بهبود تلاش می کنی

با این حرفت اشکم در اومد..‌. واقعا طرف می خواد آدمو شکنجه کنه... حتی وقتی تو مقصر نیستی و تویی که دا ...

بعضیا اینطورین 

گاهی فکر میکنم عمدا میخوان طرف رو خرد کنن

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شاید گفته درک نکردی بدتر واکنش نشون دادی 

من خودم شوهرم بگی داد بیداد فحش کتک خوب چیو بگم بعد اینهمه واکنش برم قربون صدقه اش برم برم بغلش بخوابم؟؟ 

وقتی یه چیزی هزار بار میگی باز همونه چه فایده بگی نگی قهر میکنی حداقل خودت یکم آروم شی خودتو پیدا کنی