2777
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 51 پست

[QUOTE=402725390]ممنون عزیزم. منم اسمم تو مایه اسم شماست جز لیست مذهبی ثبت احوال. هنوز دقیق تصمیم نگرفتم ولی چیز خیلی ...[/QUOTE

من چهارتا شاهد نوشتم دو تا آقا دو تا خانم دو تا خانم ثبت نشدن گفتن ثبت ثنا نیستن دو تا آقا گفت کافیه 

گفتن اسم آقا بنویسید بهتره

[QUOTE=402725390]ممنون عزیزم. منم اسمم تو مایه اسم شماست جز لیست مذهبی ثبت احوال. هنوز دقیق تصمیم نگ ...

اتفاقا دیروز رفتم دفتر قضایی پرسیدم گفت حداقل چهارتا شاهد بنویس و لی مهم نیست خودتم امضا کنی بجاشون.منم چهارتایی که میخواستم بنویسم 2 تا خانوم هستند و 2 تا آقا (داداشام) که خانوما را میدونم ثنا ثبت نکردن.

رفتم دفتر حقوقی کنار دفتر قضایی که برام اظهارنامه بنویسه گفت 450 تومن میگیریم منم گفتم ولش کن چیز خاصی که نیست.خودم از اینترنت ی چیزای مشابه پیدا میکنم میدم.

هفته آینده حتما تحویل میدم.ثبت احوال فایده نداره.اخرم من ریحانه را بیشتر میپسندم که جز اسمای لیست ثبت احوال نبود.البته منم عاشق مریم هستم ولی فامیل نزدیکمون هستند و میدونم بدشون میاد اگه برم بزارم مریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا دیروز رفتم دفتر قضایی پرسیدم گفت حداقل چهارتا شاهد بنویس و لی مهم نیست خودتم امضا کنی بجاشون. ...

چقد زیاد میگیرن

بسلامتی عزیزم الان چه اسمی انتخاب کردی

اگه رایت صادر شد بهم خبر بده حتما.خیلی ذوق دارم قبول شده باشه

الان رفتم کافینت ابلاغیمو زدن گفتن باید بری دادگاه برای دفاع

بنظرتون حضورم الزامیه ؟برم حتما؟

رفتم ثبت احوال پرسیدم گفتن بری بهتره

الان رفتم کافینت ابلاغیمو زدن گفتن باید بری دادگاه برای دفاعبنظرتون حضورم الزامیه ؟برم حتما؟رفتم ثبت ...

اره فکر کنم باید بری.حقیقتا نمیدونم اگه نری چی میشه آخه قبلا هر چی به گوشم خورده بود که برای تغییر نام دادگاه اقدام کردند حضوری هم رفتند.حالا اینکه شاهد هم باید ببری یا نه اطلاعی ندارم.کاش قبلش از خودشون هم بپرسی.توی ابلاغیه نگفتند که چه مدارکی باید ببری یا شاهد هم لازمه بیاد یا خیر؟کی هست دادگاه؟

اره فکر کنم باید بری.حقیقتا نمیدونم اگه نری چی میشه آخه قبلا هر چی به گوشم خورده بود که برای تغییر ن ...

مدارک گفتن شناسنامه کارت ملی شاهد رو نمیدونم نپرسیدم ازشون

تاریخ دادگاه ۱۸ ام