2777
2789
عنوان

تغییر اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 51 پست

عزیزم شما تازگی دوباره ثبت احوال رفتی؟کجایید شما هنوز بسته هست؟کسی به شما نگفت کی باز میشه؟منم چند ماهه میرم و زنگ میزنم میگن الان نه معلومم نیست کی باز بشه دوباره بیا بپرس.مسخره کردند مردمو.اولین بار کی رفتید ثبت احوال؟قبل از ج ن گ بود یا بعدش میخوام ببین به این قضیه ربط داره یا نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما تازگی دوباره ثبت احوال رفتی؟کجایید شما هنوز بسته هست؟کسی به شما نگفت کی باز میشه؟منم چند م ...

بعد از جنگ بود رفتم نه دوباره رفتم و گفتن هنوز بستست

میخوام از طریق دادگاه اقدام کنم 

من مشکل دیگه ای که دارم اینه با اینکه اسمم خیلی قدیمیه بابام مخالفه با عوض کردنش🥲چطور راضیش کنم اگه بش نگم چی میشه🥲

بعد از جنگ بود رفتم نه دوباره رفتم و گفتن هنوز بستستمیخوام از طریق دادگاه اقدام کنم من مشکل دیگه ای ...

اگر بالای 18 هستی رضایت لازم نیست اما بهتره راضی باشن. اگه خودت نمیتونی راضی کنی بهتره کسیکه قبولش داره باهاش صحبت کنه.با زبون خوش نرمش کن. 

اگر بالای 18 هستی رضایت لازم نیست اما بهتره راضی باشن. اگه خودت نمیتونی راضی کنی بهتره کسیکه قبولش د ...

همه راضی بودن بجز بابام رفتم درخواست دادم برای اسم مریم 

بنظرتون تو این دوره برای ۲۵ سال اسم صدیقه مناسبه آخه🥲بابام میگفت کسی که خودشو قبول داشته باشه اعتمادبنفس داشته باشه هیچوقت نمیگه اسممو عوض کنم تو خودتو قبول نداری☹️اما خب واقعا قدیمیه اسمم اینطور نیست؟

اگر بالای 18 هستی رضایت لازم نیست اما بهتره راضی باشن. اگه خودت نمیتونی راضی کنی بهتره کسیکه قبولش د ...

چند جا که میرفتم میگفتن بهت نمیخوره اسمت صدیقه باشه چون من خودمم دوسش نداشتم باعث میشد اعتمادبنفسم بیاد پایین

بیرون از خونه و جاهای اداری باهاش مشکل دارم وگرنه اصلا نمیخوام که تو خونه اسم مریم صدام بزنن

همه راضی بودن بجز بابام رفتم درخواست دادم برای اسم مریم بنظرتون تو این دوره برای ۲۵ سال اسم صدیقه من ...

آره خب برای این دوره و جوون 25ساله جالب نیست. بنظرم خیلی ربطی به اعتماد بنفس نداره وقتی آدم ی چیزی را دوست نداره بهش حس خوب نداره دیگه. کجا درخواست دادی؟ رفتی دادگاه؟ 

آره خب برای این دوره و جوون 25ساله جالب نیست. بنظرم خیلی ربطی به اعتماد بنفس نداره وقتی آدم ی چیزی ر ...

اره حس خوب نداشتم واقعا

رفتم دادگاه درخواست دادم تا جوابش بیاد

اره حس خوب نداشتم واقعارفتم دادگاه درخواست دادم تا جوابش بیاد

منم احتمالا دیگه برم سراغ دادگاه. ثبت احوال که مشخص نیست کی درخواست قبول کنه. شما خودتون دادخواست نوشتید یا وکیل نوشت؟علتشو تغییر را چی نوشتید؟هنوز دادگاه نرفتید؟ببخشید چون میخوام اقدام کنم سوال میکنم. 

منم احتمالا دیگه برم سراغ دادگاه. ثبت احوال که مشخص نیست کی درخواست قبول کنه. شما خودتون دادخواست نو ...

آره چون ثبت احوال که مشخص نیست اصلا کی درخواست قبول کنن من بخاطر مدارکم خواستم به این نام ثبت بشن گفتم دیگه برم عوضش کنم

من اول رفتم دادگاه گفتن برو پیش عریضه نویس رفتم پیشش گفت میخوای اسمتو چی بزاری بهش گفتم دیگه خودش نوشت دو اسمی ام باعث به هم ریختن روح و روانم شده همین نامه رو گفت ببر دفترقضایی گفت اسم چهارتاشاهدم بنویس خودت امضا بزن

من بردم دفتر قضایی ثبتش کردن تو سیستم گفتن دادگاه بررسی میکنه بهت پیام میده دیگه فک نکنم نیاز باشه من برم خودشون حکم صادر میکنن 

منم احتمالا دیگه برم سراغ دادگاه. ثبت احوال که مشخص نیست کی درخواست قبول کنه. شما خودتون دادخواست نو ...

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس 

هزینه عریضه نویس ۲۰۰ و خورده ای شد دفتر قضایی هم ۲۴۰ بعد از این مراحل گفتن باید بری کافینت و ثبت احوال که عکس هم تحویل بدم

شما اسمتون چیه میخواین چی بزارینش

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس هزینه عریضه نویس ۲۰۰ و خورده ای شد دفتر قضایی هم ۲۴۰ بعد از این ...

ممنون عزیزم. منم اسمم تو مایه اسم شماست جز لیست مذهبی ثبت احوال. هنوز دقیق تصمیم نگرفتم ولی چیز خیلی جدیدی نمیخوام. چون دوست داشتم راحت بشه از ثبت احوال عوضش کرد. خودم ریحانه و سارا را دوست دارم. نمیخواستم دادگاه برم. فکر کردم حتما باید شاهدها حضوری هم بیان که نمیتونم بگم کسی بیاد الکی بگه😐میشه هر خبری شد بمن اطلاع بدی که ببینم شاهدا را دادگاه میخوان یا نه و جلسه حضوری هم دارید یا خیر. ممنون عزیزم.

آره چون ثبت احوال که مشخص نیست اصلا کی درخواست قبول کنن من بخاطر مدارکم خواستم به این نام ثبت بشن گف ...

شما اصفهان نیستی؟ من اصفهانم میخوام ببینم شرایط مثل هم هست یا خیر. چند وقته دادخواست دادی؟

ممنون عزیزم. منم اسمم تو مایه اسم شماست جز لیست مذهبی ثبت احوال. هنوز دقیق تصمیم نگرفتم ولی چیز خیلی ...

باش عزیزم فک نکنم جلسه ی حضوری بخواد فقط گفتن بعدش برو کافینت خودشون رای صادر میکنن اره منم اسمای جدید دوست ندارم اما بخاطر بابام مریم گذاشتم خودم سحر دوس داشتم

شما اصفهان نیستی؟ من اصفهانم میخوام ببینم شرایط مثل هم هست یا خیر. چند وقته دادخواست دادی؟

نه من خوزستانم هفته ی پیش چهارشنبه درخواست دادم چند تا پیام اومد برام فک کنم رای صادر شده هنوز نرفتم سراغش