2777
2789
عنوان

تغییر اسم

660 بازدید | 51 پست

سلام دوستان من اسمم که مذهبیه میخوام تغییرش بدم به اسم مذهبیه دیگه ای که فراوانیش بیشتره بنظرتون نیازه که برم دادگاه یا همون ثبت احوال عوض میکنن

و اینکه رفتم ثبت احوال گفتن که از برج ۴ سایت بسته ی کسی میدونه کی باز میشه

عضویتت مبارک🤪😘

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم

😘😘

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

منم میخوام عوض کنم اسمم مذهبیه پلن اولم از طریق اشنایی هست که تو ثبت احوال پیدا کردیم هست ولی باهاش ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی من اصلا مراحلشو نمیدونم پلن اولم از طریق آشنایی هست منظورت چیه؟اسمتو میخوای از مذهبی به غیرمذهبی تغییر بدی که اجازه ی دادگاه نیازه؟

من میخوام دوباره مذهبی بزارم گفت نیاز نیست به دادگاه

پس برم چی بپرسم

براساس آخرین آیین نامه اجرایی ثبت احوال کلیه تغییرات نام در تمامی ادارت در سراسر کشور امکان پذیر است.

• افراد بالای 18 سال
  • افراد زیر 18 سال در صورت داشتن حکم رشد
  • پدر یا جد پدری برای فرزندان کمتر از 18 با ارائه شناسنامه خود
  • سرپرست قانونی برای افراد صغیر با ارائه مدارک بر تایید سمت او

شما باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید سپس بعد از تکمیل فرم های مربوطه درخواست خود را مبنی بر تغییر نام ارائه میدهید و پس از 10 روز تغییر صورت میگیرد.توجه داشته باشد در صورتی برای درخواست تغییر نام به غیر از محل صدور شناسنامه مراجعه کنید،طرح شما در هیئت حل اختلاف رفته و پس از بررسی های لازم نتیجه آن به شما داده خواهد شد.

براساس آخرین آیین نامه اجرایی ثبت احوال کلیه تغییرات نام در تمامی ادارت در سراسر کشور امکان پذیر است ...

ممنونم گلم

منم رفتم ثبت احوال گفتن از برج ۴ فعلا ممنوع کردنه تغییر نام و گفتن هی بیا بپرس تا ببینیم کی اجازه میدن

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی من اصلا مراحلشو نمیدونم پلن اولم از طریق آشنایی هست منظورت چیه؟اسمتو میخو ...

تا جاییکه اطلاع دارم اسم های مذهبی رو به راحتی عوض نمیکنند مثل اسم های فاطمه، زهرا، علی، محمد، حسین و... 

فعلا از طریق واسطه یک نفر رو که کارمند ثبت احوال هست پیدا کردیم و میخوایم حرف بزنیم ببینیم میتونه و قبول میکنه تغییر بدی 

مراحلشو دقیق نمیدونم چون اگر از طریق اشنا نشد وکیل میگیرم

قبل عیدیه وکیل گفت ۶ ماهه عوض میکنه ۵۰ میلیون من چون کنکور داشتم و نهایی شناسنامه مو لازم داشتم عوض نکردم 

تا جاییکه اطلاع دارم اسم های مذهبی رو به راحتی عوض نمیکنند مثل اسم های فاطمه، زهرا، علی، محمد، حسین ...

من ازشون پرسیدم گفتن که اگه مذهبی روبه مذهبی تغییر بدین نیازی به دادگاه رفتن نیست

چقد هزینش بالای🫠

من ازشون پرسیدم گفتن که اگه مذهبی روبه مذهبی تغییر بدین نیازی به دادگاه رفتن نیستچقد هزینش بالای🫠

بله مذهبی به مذهبی مشکلی نداره

من میخوام به غیر مذهبی تغییر بدم 

هزینش بله بالاس واقعا وکیل هایی که صحبت کردیم همه بالا ۴۰تومن میگیرن تا ۸۰ تومن و بالاتر