2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جواب دادن لایک کن منم میخوام وام بگیرم بدونم خودم میتونم ضامن شم یانه

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

اگه جواب دادن لایک کن منم میخوام وام بگیرم بدونم خودم میتونم ضامن شم یانه

وام گیرنده و ضامن یه نفر ک نمیشه که

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من شدم

واسه خودت وام گرفتی؟ یا ضامن بقیه شدی؟

یه دانشجو معلمم که عاشق ادبیاتم و دبیری ادبیات قبول شدم بالاخره😍 خدایا شکرت بابت همه چی❤️دختری از اصالت کورد🥰

وام گیرنده و ضامن یه نفر ک نمیشه که

خب با حساب یکی دیگه وام بگیرم خودم میتونم ضامن شم؟ دانشجو معلمم

خب با حساب یکی دیگه وام بگیرم خودم میتونم ضامن شم؟ دانشجو معلمم

اره. وام گیرنده ‌کس دیگه باشه. خودت هم ب عنوان ضامن.

فقط اون طرف ادم‌مطمین باشه.ی وقت ی طوری نشه پولو بهت نده،چون وام ب حساب وام گیرنده میره

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اره. وام گیرنده ‌کس دیگه باشه. خودت هم ب عنوان ضامن.فقط اون طرف ادم‌مطمین باشه.ی وقت ی طوری نشه پولو ...

نه با داداشم میخوام وام بگیرم نصف اون نصف من😂

نه با داداشم میخوام وام بگیرم نصف اون نصف من😂

کی قسطاشو میده؟ اگه شما قسطاشو میدی ک کلا ضرر میکنی.

هم ضامن بشی. هم قسط بدی. هم فقط نصف پول بیاد دستت؟

کی قسطاشو میده؟ اگه شما قسطاشو میدی ک کلا ضرر میکنی.هم ضامن بشی. هم قسط بدی. هم فقط نصف پول بیاد دست ...

نه قسطش هم به همون اندازه ای هست که ازش برمیدارم 

نه قسطش هم به همون اندازه ای هست که ازش برمیدارم

آها. بازم بالخره حواست باشه‌ اگه داداشت قسط نده مستقیم از حساب شما کل مبلغ قسط رو برمیدارن و حتی ممکنه حساباتو مسدود کنن

اینو میگم ک حواست جمع باشه قبلش با داداشت اتمام حجت کنی.خدانکرده سر یه وام رابطتتون بهم نخوره