2777
2789
عنوان

سپتوم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 21803 بازدید | 97 پست

سلام گلم من این تایپیکتو الان دیدم. با سپتوم چیکار کردی؟؟؟؟ درآوردیش؟؟ یا همونجوری باردار شدی؟ 

دلم به اونایی که فکرمیکنن مهربون و گوگولی ام میسوزه چون هنوز اون روی سگ و وحشی منو ندیده اند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من موقع سزارین دکتر گفت سپتوم داشتی عملش کردم. یعنی انقد من سونو رفته بودم نفهمیده بودن وخداروشکر حاملگی سختی نداشتم اصلا مشکلی نداشتم فقط آخر کار بچه نچرخید و مجبور ب سزارین شدم ک گفتن شاید ب خاطر سپتوم بوده پیگیر درمان باشید ولی خیلی نگران نباشید توکل به خدا کنید 

سلام ببخشید اگ پیام منو دیدید جواب بدین من هشت روزه سپتوم عمل کردم و هنوز خونریزی دارم شما تا چند رو ...

سلام عزیزم من عمل نکردم ، ولی بعضی از دوستان عمل کرده بودند تو تاپیک بودن بپرسید شاید جواب دادن

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
سلام گلم من این تایپیکتو الان دیدم. با سپتوم چیکار کردی؟؟؟؟ درآوردیش؟؟ یا همونجوری باردار شدی؟ 

سلام عزیزم ببخشید دیر جواب دادم رمز کاربریمو فراموش کرده بودم 

والا من باردار شدم ، تو سونو گفتن داری ولی تو عکس رنگی چیزی مشخص نشد 

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖