2777
2789
عنوان

سپتوم رحم

21787 بازدید | 97 پست

سلام خوبین

من سونو انجام دادم بهم گفتن رحمم سپتوم داره میخوام بدونم برای تشخیص اندازه سپتوم باید حتما عکس رنگی برم ؟

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما باید عکس رنگی بگیری .چون باعث زایمان زودرس میشه 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
دکتر بهم گفته برم عکس رنگی خیلی استرس دارم

ببخشید معذرت میخوام من وقتی ازدواج کردم برای گرفتن گواهی سلامت رفتم دکتر گفت شکل پرده بکارت سپتوم داره دو حلقه ایه 

یبار سقط داشتم الان دوباره باردارم یعنی دوباره سقط میشه؟ 

یا رحم سپتوم دار با پرده بکارت سپتوم دار فرق داره؟

استرس نداشته باش اگه دکتر تشخیص بده که ممکنه تو حاملگی واستون مشکلی ایجاد کنه با عمل سپتوم رو بر میدارن 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

منم با سپتوم رحم باردار شدم اول دکتر بهم گفت احتمال سقط زیاده البته سپتوم من کوچیکه ولی سه ماه اول استراحت کردم مشکلی پیش نیومد روزی دو تا شیاف میزاشتم الانم هفته ۳۳ بارداری ام از هفته ۱۶ هفته ای یه آمپول پرولوتون میزدم تا الان دیگه مشکل خاصی نبوده توکل بر خدا کردم انشالله بقیه اشم بگذره