2777
2789
عنوان

سپتوم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 21796 بازدید | 97 پست

البته اینم بگم به منم دکتر قبل بارداری گفت برو عکس رنگی ولی من نرفتم با سونو واژینال فهمیدم سایزش نسبیه یعنی کل رحممو نگرفته ولی باز استرس داشتم ولی بیخیال عملش شدم و باردار شدم زیاد به حرف دکترا نباید توجه کرد چون خیلی میترسونن آدمو به نظر من اگه قلب بچه تشکیل بشه بقیه بارداری رو میشه با استراحت مطلق گذروند بدون مشکل البته همه چیز باز دست خداست

منم با سپتوم رحم باردار شدم اول دکتر بهم گفت احتمال سقط زیاده البته سپتوم من کوچیکه ولی سه ماه اول ا ...

خدا رو شکر عزیزم انشالله بسلامتی ، منم خدا رو شکر جواب عکس رنگی و گرفتم دکتر گفت خیلی خیلی کوچیکه چیز مهمی نیست

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام برای من با سونوگرافی سه بعدی تشخیص داده شد ک اندازه سپتومم چقدر هست  اندازش ۲ سانته و ۸ ...

سلام عزیزم انشالله بسلامتی

سلام عزیزم انشالله بسلامتی

قربونت گلم ممنون

شما هم سپتوم داشتین؟

برای من کابوس بود از وقتی فهمیدم خیلی اذیت شدم و خودمو باخته بودم

که با توکل بر خدا بالخره عمل کردم

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
قربونت گلم ممنون شما هم سپتوم داشتین؟ برای من کابوس بود از وقتی فهمیدم خیلی اذیت شدم و خودمو باخته ...

خواهش میکنم عزیزم ، رفتم سونو بهم گفتن داری دکتر عکس رنگی نوشت رفتم ، جوابش که اومد دکتر گفت چیزی دیده نمیشه شایدم خیلی خیلی کوچیکه که من دوتا دکتر دیگه رفتم اونا گفتن نه چیزی نیست

مرسی عزیزم ، بله تازه 5 هفته و 5 روزه

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم

عزیزم برای من دعا کن بارداری

من ان شا الله اگه خدا بخواد دو ماه بعد هیسترو باید برم برای اقدام

تا خدا چی بخواد

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم عزیزم برای من دعا کن بارداری من ان شا الله اگه خدا بخواد دو ماه بعد هیست ...

مرسی عزیزم چشم ، انشاءالله شما هم زودتر خبر خوش میدی😘😘😘

من دو روزه دل درد دارم خیلی نگران شما هم برای من دعا کن😘

مرسی عزیزم چشم ، انشاءالله شما هم زودتر خبر خوش میدی😘😘😘 من دو روزه دل درد دارم خیلی نگران شما هم ...

چشم گلم حتما

ان شا الله بسلامتی این دوران رو سپری کنی

سلام sanay جان برای دل دردت دکتر رفتی؟ من امروز رفتم ابن سینا برای ویزیت دکترم بهم گفتن این ماه ب ...

سلام عزیزم  خوبی؟ خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم انشاءالله که ماه بعد نی نی دار میشی💖

آره رفتم آخه لک دیدم خیلی نگران شدم رفتم دکتر آمپول داد زدم و باید شیاف استفاده کنم تازه امروز دردم بهتر شده

مرسی که بیادم بودی😘😘