2777
2789
عنوان

سپتوم رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 21807 بازدید | 97 پست
چیشد عزیزم؟ شما چکر دی؟ بدون عمل نی نی اومد؟ 

سلام عزیزم من دوبار عمل کردم و خداروشکر رفع شده و ماه بعد اقدام

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
بله عزیزم 

سلام عزیزم خوبی؟ من یکسال پیش سونو واژینال بهم گفت سپتوم کوتاه داری دکتر عکس رنگی نوشت عکس رو که گرفتم گفتن چیزی دیده نمیشه...دکتر گفت احتمالا اشتباه دستگاه سونو بوده

حالا باردارم ولی همش نگرانم نکنه عکس اشتباه تشخیص داده و سپتوم دارم و باعث سقط بشه...شما بارداری و زایمانت راحت بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی؟ من یکسال پیش سونو واژینال بهم گفت سپتوم کوتاه داری دکتر عکس رنگی نوشت عکس رو که گرف ...

سلام عزیزم مرسی، مبارک باشه انشاالله بسلامتی 

نه عزیزم از اون لحاظ اصلا مشکلی نداشتم من چند تا دکتر رفتم همشون گفتن احتمالا سونو اشتباه کرده نگران نباش انشاالله نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت ❤️

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو 💖👶👫💖
سلام عزیزم مرسی، مبارک باشه انشاالله بسلامتی  نه عزیزم از اون لحاظ اصلا مشکلی نداشتم من چند تا ...

ممنونم عزیزم....امروز رفتم دکتر بهم گفت میخوای محض احتیاط دوباره سونو واژینال انجام بده که مطمئن شی سپتوم نداری ولی من واقعا میترسم انجام بدم

ممنونم عزیزم....امروز رفتم دکتر بهم گفت میخوای محض احتیاط دوباره سونو واژینال انجام بده که مطمئن شی ...

نه آخه چرا؟ برای من هم تو سونو شکمی هم واژینال گفتن سپتوم داری دکتر گفت برای اندازش برو عکس رنگی رفتم گفتن چیزی نیست یا انقدر کوچیکه به چشم نمیاد 

عکست و به چندتا دکتر نشون دادی؟! 

نه آخه چرا؟ برای من هم تو سونو شکمی هم واژینال گفتن سپتوم داری دکتر گفت برای اندازش برو عکس رنگی رفت ...

چه میدونم انقد استرس گرفتم که نگو

نه ولی هم دکتر رادیولوژی که ازم پرسیده بود برای چی عکس نوشت برات بهش گفتم ،هم خوده دکتر م گفته بودن چیزی دیده نمیشه تو عکس

ببخشید عزیزم اگه خدای نکرده تو سونو دوباره سپتوم رو نشون بده نمیدونی الان میشه برای جلوگیری از سقط کاری کرد یا نه؟

چه میدونم انقد استرس گرفتم که نگو نه ولی هم دکتر رادیولوژی که ازم پرسیده بود برای چی عکس نوشت برات ...

عزیزم انقدر استرس نداشته باش اگه هم سپتوم باشه انقدر کوچیکه که تو عکس رنگی دیده نشده اصلا چیزی نمیشه دکتر اون موقع به من گفت برو عکس رنگی تا اندازشو ببینم چقدره گفت اگه کوچیک باشه و جای جنین و تنگ نکنه اصلا مهم نیست چیزی نمیشه

من به چندتا دکتر نشون دادم همشون گفتن سونو اشتباه شده

عزیزم انقدر استرس نداشته باش اگه هم سپتوم باشه انقدر کوچیکه که تو عکس رنگی دیده نشده اصلا چیزی نمیشه ...

ممنونم عزیزم توکل برخدا🙏🙏 

ان شاءالله که چیزی نیست....مرسی عزیرم که سوالاتم رو جواب دادی😚😚 التماس دعا

ممنونم عزیزم توکل برخدا🙏🙏  ان شاءالله که چیزی نیست....مرسی عزیرم که سوالاتم رو جواب دادی😚😚 ...

انشالله نگران نباش 

خواهش میکنم عزیزم ❤️

منم با سپتوم رحم باردار شدم اول دکتر بهم گفت احتمال سقط زیاده البته سپتوم من کوچیکه ولی سه ماه اول ا ...

سلام سپتوم باعث زایمان زودرس میش؟شما چند هفته زایمان کردین؟

خدارو شکر خیلی خوشحال شدم عزیزم برای من دعا کن بارداری من ان شا الله اگه خدا بخواد دو ماه بعد هیست ...

سلام عزیزکم ببخشید میشه بفرمایید باردار شدین یا خیر؟! قبلا سقط داشتین؟! منم سپتوم دارم 😔

سلام برای من با سونوگرافی سه بعدی تشخیص داده شد ک اندازه سپتومم چقدر هست  اندازش ۲ سانته و ۸ ...

سلام سونو سه بعدی رو کجا انجام دادید ؟ قبلش عکس رنگی گرفته بودید ؟ الان باردارید ؟ یه درخواست دوستی دارم اگه مقدوره 

به امید روزهای پر از خیر و سلامتی پز ازعشق و مهربونی به امید روزی که به آرزوهای قشنگم برسم