2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 72 پست
زهرای عزیز حسم میگه یکم تشویش داری در طول زندگیت از نظررابطه عاطفی حسم میگه تازه وارد رابطه عاشقانه ...

عزیزدلمممممم ممنونم ازت یه دنیا 

اره درسته 

متاسفانه مادرشون تا الان خیلی مخالف بودن چونکه من غریبم و مادرش گفته باید از قوم زن بگیری 

کنکوری ۴۰۵ هستم عزیزم 

برام خیلی زیاد دعا کن 

اگر چیزی دیگه راجب ایندم و خودم حس کردی ممنون میشم بگی💚

نهدوتا دخترکوچیک دارم ..جدا نشدم ولی اونو از زندگیم حذف کردم بایکم تهدیدو ..سعی کردم تمرکز بیشتری رو ...

خدا خودش جواب ظلمهای که در حقت کردن بده دختره پس مونده خور بدبخت حال بهم زن خوبش کردی جدا نشدی تا اون عنتر بیاد جای تو بالای سر بچه های نازت 

میگم گلم شوهرت فامیلتون بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی چیز دیگه ی نفر سومم به زودی وارد زندگیت میشه که تو دچار مقایسه میشی

منظورتون اینکه با یه پسر دیگه اشنا میشم؟ 

خب اخر رابطم با علی چی میشه؟ قسمت هم هستیم؟ 

من علی رو خیلی دوست دارم خیلی پسرخوبیه 

اگر حالا بی حوصلگی چیزی هست همش تقصیر خودمه چون گاهی وقتا حوصله هیچی ندارم

منظورتون اینکه با یه پسر دیگه اشنا میشم؟ خب اخر رابطم با علی چی میشه؟ قسمت هم هستیم؟

قسمت دقیق نمیشه گفت اجی ولی دوست داره نفر بعدی از اطرافیانته که میاد تا اخر پاییز تکلیفت با همه چیمعلومه

خدا خودش جواب ظلمهای که در حقت کردن بده دختره پس مونده خور بدبخت حال بهم زن خوبش کردی جدا نشدی تا او ...

نه فامیل نبود

اشتباه از خودم بود

نباید کسی ک وضع پوشش و روابطش خیلی راحته انقد باهاش صمیمی میشدم ک شب تاصب بیشنه پیش منوشوهرم فیلم نگاه کنه و بگه بخنده. من باید مدیریت میکردم ولی نفهمیدم.. میگفتم نه ععععمرا این اصن ازین اخلاقا نداره!!!!

تورو خدا اگر چیز دیگه ایی حس میکنی راجب خودم و ایندم بهم بگو عزیزم 

خیل  این روزا حالم بده خیلی ..

نه فامیل نبوداشتباه از خودم بودنباید کسی ک وضع پوشش و روابطش خیلی راحته انقد باهاش صمیمی میشدم ک شب ...

خوب اره تا حدودی مقصر توهم بودی ولی شوهرت هم کمی کرم داشته البته من ی جا دیدم ی خواهر زاده با شوهر خالش ریخت رو هم لعنتی خاله بیچاره نابود شد الاپ فدات بشم سعی کن ی پس انداز داشته باشی برا خودت بیبینم خانواده عموت هیچی نگفتن به این هرزه خانم