2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 72 پست
[QUOTE=395461837]ببخشیدا میشه یه سری از خصوصیات علی هم بهم بگی ؟ ببخشید خیلی اذیتتون کردم[/Qعلی قد ...

وای باورم نمیشه دقیقاااا 

ببخشید ولی من واقعا امشب از فکر کردن روانی میشم💔 

ولی کاش میشد شما که اینقدر حست خوبه و دقیق هست بهم بگی قسمت هم هستیم یا نه اگر نیستیم خودمو قانع کنم و دیگه اینقدر به علی دل نبندم، من ادم بی حوصله و کم طاقت هستم و بشدت استرسی و نگران بخدا حالم بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=395461837]ببخشیدا میشه یه سری از خصوصیات علی هم بهم بگی ؟ ببخشید خیلی اذیتتون کردم[/Qعلی قد ...

راجب دانشگامم بشدت نگرانم که قبول نشم چون خیلی با دختر عموم مقایسه میشم اون تجربی هست من انسانی 

یه مشکلاتی هم هست میترسم مانع شه من فرهنگیان قبول نشم 

میتونی بگی دختر عموم چی قبول میشه اسمش ریحانه 

راجب دانشگامم بشدت نگرانم که قبول نشم چون خیلی با دختر عموم مقایسه میشم اون تجربی هست من انسانی یه م ...

حسم میگه بهداشت یا زیست دختر عموت رتبه اش زیاد خوب نمیاد تو بیشتر تلاش میکنی اونا فقطلب ودهنن

حسم میگه بهداشت یا زیست دختر عموت رتبه اش زیاد خوب نمیاد تو بیشتر تلاش میکنی اونا فقطلب ودهنن

از همین الان دارن خانم دکتر صداش میزنن که پزشکی قبول میشه 

منم بابام رو درس حساسه من علاقه به درس ندارم ولی خب فرهنگیانو دوس دارم حتی با علی هم تصمیم گرفتیم باهم بخونیم فرهنگیان قبول بشیم کنار هم باشیم.. میدونی زندگیم خیلی داغونه این پسر مرحم دردامه و امیدم برای زندگیه

اشکال نداره اگه تو بهترین رشته قبول بشی بهش ثابت میشه چه دخر ماهی

اوم ممنونم ازت مهربون 

تو فقط از ته دلت برام دعا کن کنکور ۴۰۵ فرهنگیان قبول بشم اگرم واقعا به صلاحم هست و قسمت هست منو به علی برسونه شاید باورت نشه ولی همین علی هست که تنها امید منه تنها امیدمه که درس بخونم امسال برای کنکور💔 

و اصلا دوست ندارم از دستش بدم همه جوره هوامو داره با وجود سن کمش همیشه حمایتم میکنه و یه حامی خیلی مهربون هست برام انگار جای کمبود محبتی که از بابام نگرفتم این داره برام پر میکنه، خیلی دوسش دارم خیلی زیاد دیشب از فکر خیال از دست دادنش خابم نمیبرد💔 

این دقیقا همونی بود که همیشه از خدا میخواستمش اسمش علی باشه و دقیقا اخلاق و رفتاراش همین جوری که میخوام باشه که حتی علی از اون چیزی که میخواستمم بهتره❤ خیلی دوسش دارم خیلی طاقت دوریشو ندارم خیلی اذیتش میکنم ولی واقعا از ته دلم عاشقشم و اون تنها امید منه💔

اشکال نداره اگه تو بهترین رشته قبول بشی بهش ثابت میشه چه دخر ماهی

ینی بخوام از علی بهت بگم 

شده جبران تموم دردام جبران تموم بدبختی هام و سختی هایی که کشیدم💔