2777
2789
عنوان

چرا بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 72 پست
من بیدارم چون یاد دوسال پیش افتادمکه فهمیدم شوهرم و دخترعموم باهم تو رابطه رفتنحتی متوجه شدم بهم قرص ...

حالا جداشدین؟؟؟ خیلی دلم گرفت برات خواهرم خدا به حق پرچم دار کربلا خودش پیروز موفق وشادت کنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام زهرا جون سوال اولت تازه کارهای تمیزی خونه انجام دادم منم استرس وترس دارم شوهرم رفته جاده من برا ...

سلام گلم 

خسته نباشی 

خدا حفظشون کنه 

چشم برات دعا میکنم

حالا جداشدین؟؟؟ خیلی دلم گرفت برات خواهرم خدا به حق پرچم دار کربلا خودش پیروز موفق وشادت کنه

نه

دوتا دخترکوچیک دارم ..

جدا نشدم ولی اونو از زندگیم حذف کردم بایکم تهدیدو ..

سعی کردم تمرکز بیشتری رو زندگیم وهمسرم بزارم ک دیگه پیش نیاد همچین چیزی

فلا ک پیش نیومده اما برام دعا کنین

خیلی روی اعتماد به نفس و عذت نفسم اثر بد گذاشت..

فک کن اون نزززرزدیک ترین رفیقم بود ن فامیل! طوی ک یوقتا میموند ک مثلا کمک من باشه کنار من باشه

از صمیمی ترین رفیق و هم بالشت خودم خیانت دیدم

از کسی ک درددلام و اشکامو دیده بود

عطر میزد میرف پیش اون

من ی دوش میگرفتم تو خونه اینا باهم داستان داشتن

فک کن..

یاد گیفا و چتاشون میوفتم داغون میشم

سلام برای ازدواج عجله نکن نزار احساساتت بر عقلت غلبه کنه وگرنه تهش پشیمون میشی

همه چیزو بسپار دست خدا تسلیم اراده خداوند باش و بگو خدایا هر چه خیر هست و صلاح هست برام پیش بیار مطمن باش خدا سراسر خیر و خوبی و رحمت و لطف و به دست تقدیرش اعتماد داشته باش

فرهنگیان هم باید توکل کنی به خدا و توسل به اهلبیت و باید تلاش کنی بخونی 

همینجوری زدم گوگل آیه به نیتت این ایه زیبا اومد

إِنَّ اللَّهَ وَمَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ ۚ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْلِيمًا

همانا خدا و فرشتگانش بر پیامبر درود و رحمت می فرستند. ای اهل ایمان! بر او درود فرستید و آن گونه که شایسته است، تسلیم او باشید.

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

زهرای عزیز حسم میگه یکم تشویش داری در طول زندگیت از نظررابطه عاطفی حسم میگه تازه وارد رابطه عاشقانه شدی حسم میگه انشالله قبول میشی از علی وایپ خوبی میگیرم مثلا ادم هرز پریدن نیست بخواد میتونه خانوادش که سهله ریس جمهور هم برای ازدواج با تو راضی کنه تو دختر سفید پوست صادق زود رنج اهل به خودش رسیدن هستی