2777
2789
عنوان

سم پاشی خونه کیا انجام دادن😭😭😭

285 بازدید | 26 پست

سلام .ازبهارتاالان یه گربه بابچه هاش میومدن توحیاط ما.خانوادگی گزش هایی مثل پشه داشتیم فکرنیکردیم پشه ست تازه یه ماهه فهمیدیم کک هستن و توی خونه مون هم اومده ... گربه  دیگه نیست ولی کک ها توی واحدها رفتن.دوواحده هیتیم.یه بارتارو مار زدیم ۱۰ روز بعد مجدد چندتایی دیدم.مرکزبهداشت گفت چاره فقط سم پاشیه ازبیرون

میخوام بدونم کیا سم پاشی کردن چجوریه چندروزباید بریم

چه چیزایی رو باید جمع کنیم

بیاین لطفا راهنماااااییم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مطمئنید کک هست و گزش هم دارن چاره ش اینه هر بار که احساس گزش داشتید برید حموم زیر دوش لباستون خیس بشه از قبل هم به است آب آماده باشه بعد همه  لباس ها رو کلاااا در بیارید و مستقیم بزارید تو تشت ،حوله و لباسهاتون رو بزارید تو آب ،و با پیف پاف اگر بچه کوچیک نداری رو فرشها و پتو ها و رختخواب اسپری کنی 

ببین به ما گفتن هر چی خوراکیه جم کن لباس اینات اگ الوده نشدن و اینکه ۲۴ ساعت نباشیم.بسته به نوع سم ه ...

خوراکیارو کجابزاریم

مثلا کیسه برنجو چکارکنم

لباسا چی

لحاف تشک

وقتی اومدین سم ها اثرش بود؟خیس بودن وسایل؟من بچه ۷ساله دارم اذیت میشیموقتی برمی گردیم؟؟

عزیزم قصه نخور درست میشه امیدوارم هرچه زودتر درست بشه🙂

الان یه ماهه همش گریه میکنم من فوبیا دارم خیلی داغونم کاش نمیزاشتم گربه بمونه...آخه گناه داشت به ماپناه آورده بود

ولی الان خیلی درگیرشدیم

اگر مطمئنید کک هست و گزش هم دارن چاره ش اینه هر بار که احساس گزش داشتید برید حموم زیر دوش لباستون خی ...

مطمئنیم ککه.یدونه توآب شکارکردم بردم مرکز بهداشت قسمت بهداشت محیط گفتن ککه.اخه یه ماهه اومده توی خونه.مگه اینجوری ریشه کن میشه؟؟

الان یه ماهه همش گریه میکنم من فوبیا دارم خیلی داغونم کاش نمیزاشتم گربه بمونه...آخه گناه داشت به ماپ ...

اخی عزیزم گریه نکن درست میشه دستشویی دستشویی ماهم پر پشه ریز هس تازگیا هم مورچه در اومده خداروشکر مهر ماه اساس کشی میکنیم🤭

اره تجربه دارم که میگم

میشه بیشترراهنمایی کنی خیلی درگیرممم

اخه وقتی چندماه بودن وماتازه فهمیدیم مگه یکی دوتاهستن که اینجوری ریشه کن بشن؟😔😔درسته مانمیبینیمشون ولی نیش میزنن و من هرچندروز یکی دوتا میبینم

میشه بیشترراهنمایی کنی خیلی درگیرممماخه وقتی چندماه بودن وماتازه فهمیدیم مگه یکی دوتاهستن که اینجوری ...

من یکی دوماه پیش رفتیم روستا اونجا کود گوسفند بود از اون کلی منتقل شده شده بود ،تمام بدن دخترم تکه تکه و زخم بود ،هی سم میزدم هر کار میکردم نمیشد تا یهو این روش از قدیمی ها به یادم اومد هر بار حتی نیم ساعت ی بار گزش جدید حس میکردیم هر کدوم سریع می‌رفتیم حموم اول تشت رو آب میکردیم بعدم با لباس می‌رفتیم زیر دوش کل لباس رو خیس میکردیم و لباس ها رو در میاوردیم و میزاشتیم تو آب ،چون اگر لباس رو خشک در بیاری با جهش میپره می‌ره جای دیگه ولی با خیس شدن نمیتونن تکون بخورند ،رفتم داروخانه اسپری مخصوص گرفتم مرتب به لباس و حوله و اینا زدم ،پیف پاف هم چون بچه کوچیک نداشتم به همه جای فرش پذیرایی آسپزخونه اتاقها و تخت و رختخواب ها زدم کلا از بین رفتن