2821
2789
عنوان

اگه شما بودید

84 بازدید | 15 پست

پسر خالتون پارتنرتون بود و یه خاله دیگم داشتید که در ظاهر و جلوی پسرخالتون باهاش خوبه ولی پشت سرش خیر و اینکه شمام رابطه بدی با اون خاله داشته باشید و بهتون آسیب زده باشه ولیییی پارتنرتون خیلی با خاله رابطه خوبی داره اینم که هی بگید فلان حرفو پشت سرت زد فقط تا یه مدت ازش دورش میکنه و بازم همون روال

خالم زبون فوق العاده ای برای خر کردن داره حتی گاهی منم تحت تاثیر قرار میده ولی نمیدونم چیکار کنم با پارتنرم واقعا از اینکه عزیز ترینم با دشمنم انقدر اوکیه اذیت میشم ضرر این رابطشون به منم رسیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودمبه روی خودم نمیاوردم و اصلا ارتباطشون براماهمیتی نداشت حتی اگه خالم پشت پارتنرم بد میگفت 🤷♀️ولی اگه خالت آگاه به ارتباطتونه و ممکن پیشش ازت بدگویی کنه و اونو نسبت بهت سرد کنه به صورت زیرپوستی و غیرصریح رو مخ پارتنرم کار می کردم تا از خاله فاصله بگیره

واقعا ادما این مدلی ترسناکن

خالم؟

فاجعه است دو ماه قبل از کنکور من فهمیده بود ما از طریق دخترداییم در ارتباطیم سکوت کرد تا ده روز قبل کنکور من به مامانم گفت ادعای دلسوزی هم میکرده🤣

خالم؟ فاجعه است دو ماه قبل از کنکور من فهمیده بود ما از طریق دخترداییم در ارتباطیم سکوت کرد تا ده رو ...

اره ما هم مثلشو تو خانواده داریم اصلا دلسوز کسی نیست ولی همیشه دخالت میکنه و نظر میده باعث اختلاف میشه بعد جلو بعضیا خیلی خوبه ولی پشت سر کلی بهشون اسیب میرسونه

برام دعا کنید مریضیم درمان بشه ❤️
من بودمبه روی خودم نمیاوردم و اصلا ارتباطشون براماهمیتی نداشت حتی اگه خالم پشت پارتنرم بد میگفت 🤷♀️ ...

ارتباطمونو نمیدونه ولی همه خبر دارن از علاقمون

روی من نمیتونه به این شکل تاثیر بزاره میخواد رو مخ مامانم بره

همینکه میگی زیرپوستی رو مخش میرفتیو نمیدونممم چطور آخه احتمالش هست این نزاره ما ازدواج کنیم سر داداشمم همینو آورد

اره ما هم مثلشو تو خانواده داریم اصلا دلسوز کسی نیست ولی همیشه دخالت میکنه و نظر میده باعث اختلاف م ...

خاله منم همینه

من سعی دارم ازش کاملا دور باشم ولی گیر همین پسر خالمم نمیخوام در آینده از طریق ایشون به منو زندگیم آسیب بزنه

ارتباطمونو نمیدونه ولی همه خبر دارن از علاقمون روی من نمیتونه به این شکل تاثیر بزاره میخواد رو مخ ما ...

پس یه سری دروغ دونگ سرهم کن یواش یواش دوتا خالتو بنداز بجون هم 🤣🤣🤣مادرشوهر آینده و همین خالتو میگم ....اینطوری پسرخالتم از خالت دور میشه

پس یه سری دروغ دونگ سرهم کن یواش یواش دوتا خالتو بنداز بجون هم 🤣🤣🤣مادرشوهر آینده و همین خالتو میگ ...

اتفاقا خالم زیاد با این کوک نیست با مامانم اوکیه

ولی مشکل اینه خالم و پسرش یه مدت قهر بودن اون خاله عفریته ام خیلی دور پارتنرمو گرفت سر همین دیگه خالمم با عفریته بد شه زیاد تاثیری نمیزاره

باید از در پسرخاله وارد شم ولی مغزم ارور میدهه🤣