2777
2789
عنوان

سم پاشی خونه کیا انجام دادن😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم درخواست دوستی دادید کاری داشتی؟

سلام درمورد سرگیجه تون سوال داشتم.یک ماه پیش آنفولانزا گرفتم آخراش بود که سرگیجه شدید گرفتم دوبار بعد اراون تاالان همش توی سرم انگار می چرخید و تعادل نداشتم.دکتراول گفت خودش خوب میشه چیزی نداد .الان یه دکتری بهم بتاهیستین ۱۶ داده خودش شردرد و لرزش بدن و اسهال برام ایجاد می کنه.توی ابن دوهفته همش صبح ها که ازخواب پا میشم انگار توی سرم تکون تکون میخوره صداشو می شنوم

تاپیک شما رو خوندم .انقدر نگران بودم دیدم علایمتون دقیقا مثل من بوده مزاحم شدم

شتبه نوبت گوش و حلق و بینی دارم.نگرانم این چی می تونه باشه.ام اس نباشه یه وقت😰😰خیلییییب اذیتم

سلام درمورد سرگیجه تون سوال داشتم.یک ماه پیش آنفولانزا گرفتم آخراش بود که سرگیجه شدید گرفتم دوبار بع ...

سلام عزیزم ...ببین من خیلی درگیرش بودم و الان کمی نسبت به قبل بهترم و هزارنوع دکتر واینا رفتم در نهایت گفتن بخاطر اضطرابه....نسبت به قبل سرگیجه هام ومنگی بهتره...الان بیشتر سردرد دارم که گفتن میگرنه

سلام درمورد سرگیجه تون سوال داشتم.یک ماه پیش آنفولانزا گرفتم آخراش بود که سرگیجه شدید گرفتم دوبار بع ...

نگران نباش اصلا یا مایع گوشت تکون خورده با اضطراب ....که هردوش به مرور زمان خوب میشه ..خیالت راحت مشکل ام آس واینا نداری

نگران نباش اصلا یا مایع گوشت تکون خورده با اضطراب ....که هردوش به مرور زمان خوب میشه ..خیالت راحت مش ...

ممنونم عزیز جان خیلی آروم شدم جواب دادی خداخیرت بده

برای من بعد از آنفولانزا ایجادشد .اگا استرس میگن هست جرا بعد مریضی لیحاد شدو نمیره.الان یک ماهه درگیرم.بتاهیسین هم بهم نمیسازه انگار

ان شاءالله شما هم کاملا خوب بشین.التماس دعا خواهرجان

ممنونم عزیز جان خیلی آروم شدم جواب دادی خداخیرت بدهبرای من بعد از آنفولانزا ایجادشد .اگا استرس میگن ...

بخدا منم از نظر خودم استرس ندارم بی دلیل اینجور شدم...نمیدونم بخدا دیگه چی بگم پناهمون برخدا .انشاالله خوب میشی ...