2777
2789
عنوان

فانتزی

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 34 پست

این آدم ها تعادل روانی ندارن 

خودتو تباه نکن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه پسر بخاد سلطه پذیر باشه چی.فکز کنید دختر اصلا هیچکدوم دوست نداره ولی پسر بخاد

خیلی رک  بگم 

پسر دوس داره مثل سگ باشه و دختر بهش دستور بده تو چیزایی جنسی ی سوال دارم

فوت فی تیش داره؟

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

اینکه پسر بخاد سلطه پذیر باشه چی.فکز کنید دختر اصلا هیچکدوم دوست نداره ولی پسر بخاد

به هر حال نشانه بیماری روانیه.

چه فانتزی سلطه‌گری چه فانتزی مورد سلطه قرار گرفتن غالبا از تجربه تحقیر و‌ خشونت در گذشته مخصوصا دوران کودکی نشات می‌گیره و احتمالا ابعاد دیگه زندگی غیر از جنسی رو هم درگیر کرده.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین اینجوریه که براش مهمه داخل ازدواج طرفش اینجوری باشه سلطه گر باشه ولی داخل زندکی شخصی نه و حالا ...

من نفهمیدم جنسی منظورته یا معمولی

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

شوهر اولم فانتزی سلطه گری داشتاول کنار اومدم و سلطه پذیر میشدم ولی رفته رفته بدتر شد و نه تنها تو را ...

نکنه میخاست تو برده باشی

اگر توهین نباشه و هویت افراد زیر سوال نره و قصد شدت بخشیدن به این روش را نداشته باشید نمی تونه مشکلی ایجاد کنه‌. ولی اگر بعد از رابطه طرف وانیلا یا اصطلاحا برده احساس تنفر داره بهتره عوامل اون احساس حذف بشه.

دختر ارباب باشه ک خیلی بهتره ک .کمتر آسیب میبینه

فوت  فی‌تیش داره یا ن