ببخشید این سوالو میکنم ب نظرتون داستن فانتزی ک یکی سلطه جو باشه و یکی سلطه پذیر خوبه؟داخل زندگی شخصی منظورم.مثلا بعضیا یه سری فت*ش ها دارن.میخام بدونم آدم میتونه بخاطر پارتنرش یا همسر کنار بیاد با این موضوع یا ن؟
برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه پسر بخاد سلطه پذیر باشه چی.فکز کنید دختر اصلا هیچکدوم دوست نداره ولی پسر بخاد
به هر حال نشانه بیماری روانیه.
چه فانتزی سلطهگری چه فانتزی مورد سلطه قرار گرفتن غالبا از تجربه تحقیر و خشونت در گذشته مخصوصا دوران کودکی نشات میگیره و احتمالا ابعاد دیگه زندگی غیر از جنسی رو هم درگیر کرده.
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
اگر توهین نباشه و هویت افراد زیر سوال نره و قصد شدت بخشیدن به این روش را نداشته باشید نمی تونه مشکلی ایجاد کنه. ولی اگر بعد از رابطه طرف وانیلا یا اصطلاحا برده احساس تنفر داره بهتره عوامل اون احساس حذف بشه.