2777
2789
عنوان

فانتزی

257 بازدید | 34 پست

ببخشید این سوالو میکنم ب نظرتون داستن فانتزی ک یکی سلطه جو باشه و یکی سلطه پذیر خوبه؟داخل زندگی شخصی منظورم.مثلا بعضیا یه سری فت*ش ها دارن.میخام بدونم آدم میتونه بخاطر پارتنرش یا همسر کنار بیاد با این موضوع یا ن؟

معمولا فتیش نشانه مشکل روانیه.

فانتزی خشونت تا حدودی طبیعیه. ولی فانتزی سلطه‌گری از تروما ریشه می‌گیره.

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت یکی میخاد ارباب باشه یکی برده

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

اره دختر ارباب خودش اون

ارباب کدوم باشه؟

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

معمولا فتیش نشانه مشکل روانیه.فانتزی خشونت تا حدودی طبیعیه. ولی فانتزی سلطه‌گری از تروما ریشه می‌گیر ...

اینکه پسر بخاد سلطه پذیر باشه چی.فکز کنید دختر اصلا هیچکدوم دوست نداره ولی پسر بخاد