بچه هامسخرم نکنید..من۲۸سالمه دلم میخاد گواهینامه بگیرم ولی اعتمادبه نفس ندارم میترسم برم ولی باراول قبول نشم ازپسش برنیام شوهرم وخانوادش که یجا زندگی میکنیم مسخرم کنن همش میگم نکنه برم ولی نتونم یادبگیرم ونتونم قبول بشم وبشینم پشت ماشین☹️
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
مهم نیس بارچندم قبول بشین ولی قبل رفتن توخانواده بگید یکی یادتون بده تمرینکنید فقط بامربی ادم یاد نمیگیره شایدم من اینطور بودم من صبحا باپدرممیرفتم ۱سال شایدم بیشتر میرفتم هردورو هم باراول قبول شدم الانم رانندگیم خوبه
مهم نیس بارچندم قبول بشین ولی قبل رفتن توخانواده بگید یکی یادتون بده تمرینکنید فقط بامربی ادم یاد ن ...
شوهرم هرباربهش گفتم گفت بعدا کلامنو کمتر ازبقیه میدونه یکاری کرده اعتمادبه نفس ندارم و برای شروع هرکاری میترسم ولی کسی دیگه گواهینامه بخواد بگیره تشویقش میکنه
اونجوری که میدونم اکثریت اولین بار قبول نمیشن چیز عجیبی نیست... چرا اجازه میدی جلو پیشرفتت و اعتماد به نفست رو بگیرن انقدر راحت... الان گواهی نامه نداشته باشی و هیچ تلاشی نکنی که خیلی بدتره