2777
2789
عنوان

گواهینامه

102 بازدید | 20 پست

بچه هامسخرم نکنید..من۲۸سالمه دلم میخاد گواهینامه بگیرم ولی اعتمادبه نفس ندارم میترسم برم ولی باراول قبول نشم ازپسش برنیام شوهرم وخانوادش که یجا زندگی میکنیم مسخرم کنن همش میگم نکنه برم ولی نتونم یادبگیرم ونتونم قبول بشم وبشینم پشت ماشین☹️

https://abzarek.ir/service-p/msg/2275823

تو برو ثبت نام کن به اونا نگو به هیچ کس نگو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

میتونی

مهم نیست که بار اول قبول میشی یا نه من راننده حرفه ای بودم قبلش دو سال قبل از گواهینامه رانندگی میکردم ولی بار دوم قبول شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه یجازندگی میکنیم ابم میخورم میفهمت

دیگه باید یه کاری کنی که نفهمن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

منم تو خانواده کسی ماشین نداره‌.دو سال پیش رفتم گواهی نامم رو گرفتم.هیج کاری نشد نداره

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      لینک چت ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/17640189773666

مهم نیس بارچندم قبول بشین ولی قبل رفتن توخانواده بگید یکی یادتون بده تمرین‌کنید فقط بامربی ادم یاد نمیگیره شایدم من اینطور بودم من صبحا باپدرم‌میرفتم ۱سال شایدم بیشتر میرفتم هردورو هم باراول قبول شدم الانم رانندگیم خوبه

مهم نیس بارچندم قبول بشین ولی قبل رفتن توخانواده بگید یکی یادتون بده تمرین‌کنید فقط بامربی ادم یاد ن ...

شوهرم هرباربهش گفتم گفت بعدا کلامنو کمتر ازبقیه میدونه یکاری کرده اعتمادبه نفس ندارم و برای شروع هرکاری میترسم ولی کسی دیگه گواهینامه بخواد بگیره تشویقش میکنه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2275823

مرده شور برده خیلی کلاس میزارن

اونجوری که می‌دونم اکثریت اولین بار قبول نمیشن چیز عجیبی نیست... چرا اجازه میدی جلو پیشرفتت و اعتماد به نفست رو بگیرن انقدر‌ راحت... الان گواهی نامه نداشته باشی و هیچ تلاشی نکنی که خیلی بدتره