2777
2789
عنوان

جواب عجیب پسرم به مادرشوهرم

285 بازدید | 11 پست

دیشب خونه ی پدرشوهر م بودیم پسرم ده سالشه

تو عالم بچگی گفت مامان من آیفون می‌خوام از این حرف های بچه گونه

مادرشوهر م گفت تو هم مثل پسر عمه آت بزرگ شو و ال کن

خلاصه داشت می‌گفت الگوت فلانی باشه پسرم گفت

مامان جون من می‌خوام خودم باشم نیازی نیست من با کسی مقایسه کنی.من فلانی نیستم مامانم همیشه میگه خودت باش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم با مامانم گفت من یک بار زندگی میکنم و میخام اون طور ک دوست دارم باشه نه اون طور ک شما میخوایید 

و مامانم :واه واه واه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بزرگترها فکر می کنند ما یادشون میدیم

خب از پدر مادر یاد میگیرن دیگه

چیز بدی نیست

پسرتونم گفته مامانم همیشه میگه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خب از پدر مادر یاد میگیرن دیگهچیز بدی نیستپسرتونم گفته مامانم همیشه میگه

نه به کل منظورم هست.

مثلا پسر خواهر شوهرم خیلی بلا و بامزه هست هم سن خودش بهش گفته بود بابای من باغ داره خلاصه فخر فروشی کنه بالای تو نداره پسرم بهش گفت بالای من بابت همه چیز خودش تلاش کرده شما رو آقاجون تون بهتون داده که هر وقت مطابق میل ش نباشید می گیره.در صورتی که من و شوهرم نمی دونستیم و صحبت نکردیم.بچه ها بین خودشون می دونستند