2777
2789
عنوان

همگی بیاید لطفا

87 بازدید | 6 پست

دوستای عزیزم من واقعا از زباله هایی که ولن تو خیابونها پارک ها جوی آبها و.... خیلی وقته کلافه شدم ،و حدودا ۱۵،۱۶ سالی هست که تصمیم گرفتم حتی آدامسمم تو سطل زباله بندازم،از شما هم خواهش میکنم اگه تا امروز حساس نبودین به این مسئله و براتون مهم نبود، از فردا صبح تصمیم بگیرید برای سلامت نگهداشتن محیط زیستمون تلاش کنیم چون در آینده بچه هامون حتما به محیط پاک نیازدارن برای زندگی کردن، 

هم خودمونو اصلاح کنیم هم اطرافیانمون رو

همسر خودمم از کسایی بود که زباله میریخت اما الان دیگه اینکارو نمیکنه ،

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور هیچوقت راضی نمیشم بخاطر اشغال من ی انسان دیگه مجبور بشع خم بشع و‌جارو ب دست سطح شهرو‌ت ...

بخدا وقتی تو جاده حرکت میکنم ،انقدر ناراحت میشم که کمتر از گریه کردن نیست، انقدر که پلاستیک دوطرف جاده ها ریخته شده مخصوصا تو راه شمال،البته بقیه جاها هم دست کمی نداره،یه عکس بخواییم بگیریم باید مواظب باشیم آشغال پشتمون نباشه ،یجا بخوایم بشینیم باید مواظب باشیم کنار زباله هانباشیم،حسرت به دل موندم محیطی رو ببینم که توش زباله نباشه

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
سلام منم حساسم رو این قضیه و امکان نداره چیزی بندازم روی زمین الان بچمم که 4 سالشه یاد گرفته و اصل ...

آفرین مادر با فرهنگ