2777
2789
عنوان

بلاخره رفتم عمل بواسیر....

| مشاهده متن کامل بحث + 8709 بازدید | 41 پست

منم در دوران بارداری یه تیکه گوشت حدودا یک سانت بیرون زد الان بچم سه سالشه هنوز خوب نشده، یک بار رفتم دکتر گفت اگه درد نداری باهاش بساز ولی من واقعا پیش شوهرم خجالت میکشم، دلم میخواد عمل کنم، بچه ها شیراز کسی دکتر خوب سراغ نداره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مال من خیلی شدید بود با عرض پوزش هم خونریزی داشتم و هم بیرون زدگی دکتر قبل عمل دو روز فقط گفت م ...

ممنونم، منم هم داخلي دارم هم دو تا خارجي ، داغوناااا ، دردش ٢٤ ساعت بعدشه يا بيشتر؟ ميتوني راه بري؟ يا بايد خوابيده باشي؟

بزرگترين درسي كه تو زندگيم ياد گرفتم اينه كه لزومي نداره جواب هر الاغي رو بدم و باهاش وارد بحث بشم😉
ممنونم، منم هم داخلي دارم هم دو تا خارجي ، داغوناااا ، دردش ٢٤ ساعت بعدشه يا بيشتر؟ ميتوني راه بري؟ ...

نه درد شدیدش فقط روز اول هست البته همون روز بعد عمل هم میتونی راه بری ولی نشستن الان که روز سوم هست سخته و با عرض پوزش احساس پربودن اون ناحیه رو داری ولی برا دردش من فقط الان استامینوفن و آنتی بیوتیک خوراکی میخورم

منم در دوران بارداری یه تیکه گوشت حدودا یک سانت بیرون زد الان بچم سه سالشه هنوز خوب نشده، یک بار رفت ...

به نظرمن فقط به خاطر مسائل زیبایی و خجالت اصلا عمل نکنین

سلام به همگي من از چندتا دكتر پرسيدم اكثرا گفتن بواسير رو عمل هم كني برميگرده بعد چند سال ،بخاطر همين حرف دكتر زنانم رو گوش دادم وعمل نكردم و هر روز صبح از خواب بيدار ميشم ناشتا يك ليوان اب ولرم ميخورم تا نيم ساعت چهل دقيقه هيچي نميخورم و مصرف سالاد و روغن زيتونم رو زياد كردم  انجير خشك خيس ميكنم وهم ابش رو هم خودش رو ميخورم خدا روشكر هفت ساله درد و خونريزي ديگه ندارم

سلام به همگي من از چندتا دكتر پرسيدم اكثرا گفتن بواسير رو عمل هم كني برميگرده بعد چند سال ،بخاطر همي ...

کاملا درسته البته این توصیه ها مال زمانی هست که حاد نشده و خونریزی و درد امانت رو نبریده .من تمام توصیه ها رو انجام دادم چون واقعا میترسیدم از عمل ولی بهتره همه مراقب کارکرد رودشون باشن

والا مال من خیلی شدید بود با عرض پوزش هم خونریزی داشتم و هم بیرون زدگی دکتر قبل عمل دو روز فقط گفت م ...

منم هم داخلي دارم هم دو تا خارجي ، داغوناااا ، دردش ٢٤ ساعت بعدشه يا بيشتر؟ ميتوني راه بري؟ يا بايد خوابيده باشي؟

بزرگترين درسي كه تو زندگيم ياد گرفتم اينه كه لزومي نداره جواب هر الاغي رو بدم و باهاش وارد بحث بشم😉
کاملا درسته البته این توصیه ها مال زمانی هست که حاد نشده و خونریزی و درد امانت رو نبریده .من تمام تو ...

چجوری مراقب بود یعنی؟؟؟خیلی میترسم

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
چجوری مراقب بود یعنی؟؟؟خیلی میترسم

اصلا نباید یبوست شد و از نشستن و سرپا ایستادن طولانی باید خودداری کرد بلند کردن اشیا سنگینم خوب نیست اینا رو رعایت بکنین و ورزش هم داشته باشین انشاالله موردی پیش نمیاد

اصلا نباید یبوست شد و از نشستن و سرپا ایستادن طولانی باید خودداری کرد بلند کردن اشیا سنگینم خوب نیست ...

همشو دارم😐مرسی دوستم😘

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.