2777
2789
عنوان

بلاخره رفتم عمل بواسیر....

| مشاهده متن کامل بحث + 8709 بازدید | 41 پست
تو بارداری اکثر افراد دارن بعدش انشاالله حل میشه اصلا فکرشو نکنین البته مال منم از بارداری هام موند ...

من قبل بارداریمم داشتم ولی الان بدتر و دردناکتر شده.

خدا به این چندماه باقی مونده رحم کنه

😍💞😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خوش بحالت منم خیلی اریتم بواسیرم دردناکه بعضی وقتام خون میادآدم روش نمیشه بره عمل کنه

حق دارین ولی درد من به قدری زیاد بود که همه چیزو فراموش کرده بودم داشتم میمردم

وای خوش بحالت منم خیلی اریتم بواسیرم دردناکه بعضی وقتام خون میادآدم روش نمیشه بره عمل کنه

بالاخره اینم یه بیماریه دیگه ، نباید به بهانه خجالت درمانش نکرد 

بعلاوه چند روز خجالت کشیدن بهتر از یه عمر درد کشیدنه 

حتی دستگاه پرس فولاد هم نمیتونه به اندازه ی حرف زور فشار بیاره به آدم .... 

استارتر منم ميخام عمل كنم تو رو خدا بيا با جزييات واسمون بگو ، خيلي درد داشت؟ چطوري بود؟

بزرگترين درسي كه تو زندگيم ياد گرفتم اينه كه لزومي نداره جواب هر الاغي رو بدم و باهاش وارد بحث بشم😉

نمن تو کلینیک عمل کردم با لیزر پیش دکتر سعادتی بیهوشم نشدم در کل راضی بودم دوران نقاهتم نداشت سه روز بعد زایمانمم عمل کردم

پیمانی که در طوفان با خدا می بندی، در آرامش فراموش نکن!!!

علائمش چیه؟

به شدت محتاج دعاهاتون هستم دوستون دارم فراموشم نکنین😊فعلا خداحافظتون❤🖤🖤🖤السّلام علی الحسین و علی علیّ ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین🖤🖤🖤هنوز جوونی پس خوش بگذرون😈زندگی طولانیه پس لذت ببر😈همه اینکارو میکنن پس افراطی فک نکن😈تو خیلی گناهکاری پس به گناهات ادامه بده😈سخنانی از شیطان😕..........  یکی از اصلی ترین حقوق من به عنوان یک زنو به عنوان یک انسان حضور توام با آرامش و احترام در جامعه است پس با افتخار مینویسم: من حجاب را دوست دارم...                                      حالا که امضامو خوندین اینم جایزتون😊کاربریم سخته میتونین صدام کنین فرنوووووش😊 اگر قصد سقط دارین قبلش مستند فریاد خاموش  رو ببینید.
ينى زالو رو بواسير بزارن؟؟؟؟!!!ترسناكه اخه

من زنداداشم بواسیرش اوت کرد شدید تا حدی که نمیتونست بشینه کلا تو جا خواب ود خونریزی کرده بود شدید وقت عمل بهش دادن داداشم واسش زالو گرفت با دستمال روبدنشو پوشوند با موچین به نزدیکترین جای ممکن به زخمش زالو رو انداخت واقعا معجزه کرد واسش

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم
استارتر منم ميخام عمل كنم تو رو خدا بيا با جزييات واسمون بگو ، خيلي درد داشت؟ چطوري بود؟

والا مال من خیلی شدید بود با عرض پوزش هم خونریزی داشتم و هم بیرون زدگی دکتر قبل عمل دو روز فقط گفت مایعات بخورم و برام روغن گرچک نوشت دوشیشه که هر روز یکی خوردم .صبح رفتم بستری شدم و با بی حسی عمل کرد مدت عمل حدود۱۵ دقیق بود یه کمی هم ریکاوری موندم ولی روز بعد عمل خوب درد داشتم توصیه میکنم از پزشکتون بخواهین بعد جراحی براتون پمپ درد تجویز کنن گویا در کاهش درد موثر هست قیمتش ۱۵۰ هزار تومن هست من شب عمل درخواست کردم گفتن باید درست بعد عمل استفاده میشد