2777
2789
عنوان

دعوا کردم!

441 بازدید | 36 پست

سلام.من یه خواهردارم که دوسال ازمن کوچیکتره..پدرومادر من هرکاری داشته باشن اول منوصدامیزنن.کلا اکثرکارهای خونه وبیرون رومن انجام میدم.ولی اگرچیزی بخوام به زوربرام میخرن ولی خواهرم تابگه براش مهیامیکنن.بااین که وضعمون هم خوبه.مثلا خواهرم امسال شاید شش هفتا مانتو خرید ولی من سه تا بیشترنخریدم !امشب هم رفته بودیم بیرون وواردیه مغازه شدیم.ازیه مانتو خوشم اومد وبه مامانم اصرارکردم که برای اونرمانتو روبخره ولی نخرید.خودمم هم کارت داشتم وخواستم خودم بخرم ولی بازم اجازه نداد!حالا تو همون مغازه خواهرم یه مانتو پسندکرد ومامانم سریع براش خرید!!!!مثلا مامانم بیرونرمیره وپنج شش تا شال وروسری میخره،ازاون شش تا روسری یکی روبه من میده وبقیه روبه خواهرم!!!کلا من توخونه نقش حمال رودارم وهمه هزینه هابرای خواهرمه!این باعث شده که من خواهرمو به چشم رقیبم ببینم وبهش حسودی کنم!بعدازاون ماجرامانتو یه دعوا حسابی با خانوادم کردم وکولی بازی دراوردم،هرچی ازدهنم درمیومدبهشون گفتم.ولی اونا همش تکرارمیکنن ومیگن مگه مابرات چی کم گذاشتیم؟!!!!!!!راه حل بدین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شايد درست نباشه اين رو بگم ولى ديدم كسانى كه دلسوزتر هستنكمتر ديده ميشن

بله حرفتون کاملا درسته.خواهرم واقعا بدجنسه وهیچکاری توخونه انجام نمیده ولی همه هزینه ها برای اونه

ای جااانم

غصه نخور،ایشالا خودت شاغل شی یا ازدواج کنی همه هزینه ها برا خودت تکی شه!

معمولا بچه کوچیکتر اگه 30 سالشم شه باز پدر مادر فک میکنن این بچس!مطمئنم مامانت رو اون حساب این کارو میکنه و کارشم اشتباس

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

حس میکنم از تو توقع شعور بیشتری دارن حسابی که رو تو باز میکنن رو خواهرت ندارن ....

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
ای جااانم غصه نخور،ایشالا خودت شاغل شی یا ازدواج کنی همه هزینه ها برا خودت تکی شه! معمولا بچه کوچی ...

ای بابا تا من شاغل بشم که دیگه اون حس وحال جوونی روندارم!درضمن من شانس ندارم شغل خوب گیرم نمیاد

حس میکنم از تو توقع شعور بیشتری دارن حسابی که رو تو باز میکنن رو خواهرت ندارن ....

بله دقیقا.ولی من دیگه نمیتونم تحمل کنم.اصلا منو نادیده میگیرن تو این جورمواقع

فقط میتونم بگم 

کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد کسی که خودشو زده بخواب عمرا بتونی بیدار کنی.

عزیزم ب روشون بیاری تازه میگن انقد حسود و حریصو گستاخ نباش 

تازه یه چیزیم طلبکار میشن

بهترین کار اینکه باهم خرید کنید یا هر کار دیگه ای

نوبتی کن کارا رو نوبت خودتو انجام بده ،نوبتت نیست انجام نده

من ی خواهربزرگترازخودم دارم ویه برادر همیشه بهترین چیزابرای من بوده بااینکه ازدواج کردم بازم خواهرم همش برام خریدمیکنه مامانم خریدمیکنه میگن چون کوچیکترین عضوخونواده ای قضیت فرق میکنه وماوظیفمونه ک ب توبرسیم‌وهواتوداشته باشم

2790
2778
2791
2779
2792