2821
2789
عنوان

دعوا کردم!

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 36 پست
نه بچه کوچیکه نیست.بچه وسطیه.

از شما کوچیکتره دیگه!

ببین کاری نمیتونی بکنی چون من دیدم اینطور شرایطی رو،الان مادرشوهرم بین شوهرم و داداشش اونقدر تابلو فرق میذاره که جوک فامیله😆ولی باور کن شوهرم اصلا حرص نمیخوره،کنار اومده

شما هم در حد خودشون براشون باش،اعصاب خودتم خورد نکن

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا تا من شاغل بشم که دیگه اون حس وحال جوونی روندارم!درضمن من شانس ندارم شغل خوب گیرم نمیاد

نه بابا کی میگه،اتفاقا منم یه زمانی فک میکردم دیگه از 25 سالگی به اون ور آدم حس و حالش کم میشه و ... ولی باور کن چون کاملا مستقل میشی تازه قسمتای خوبش میرسه

انقدرم نا امید نباش و فازت منفی نباشه

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
من ی خواهربزرگترازخودم دارم ویه برادر همیشه بهترین چیزابرای من بوده بااینکه ازدواج کردم بازم خواهرم ...

خوشبحالتون.ولی گناه ماچیه که بچه بزرگ خانواده هستیم!؟

مامان منم درسته من بچم دارم ولی خیلییی با خواهرم که هفت سال ازم کوچیکتره فرق میذاره حالا اون اینارو ...

همدردیم! من واقعا دلم شکسته!دوست دارم همشون بمیرن

خوشبحالتون.ولی گناه ماچیه که بچه بزرگ خانواده هستیم!؟

گناه نیس اتفاقاماهاکه کوچیکتریم ب شماهابه چشم ی پشتیبان ی کوه ک همیشه پشتمون هستیدنگاه میکنم من ک اینطورم نسبت ب خواهروبرادرن

متوسطیم.ولی درکل باهم خوبیم

خوبه، بنظرم سعی کن کاری پیدا کنی، فروشندگی مغازه تو پاساژ ،یا معذرت میخوام لباس زیر فروشی ها  که تو پاساژ هستن که مشتری و فروشنده خانم میخوان و دارن، به خانوادت بگو فرق نزارین من مانتو خواستم نخریدین چرا برا خواهرم گرفتین؟

خواهرت بهت چیزی نگفت چرا دعوا میکنی؟ جبهه نگرفت جلوت

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
خوبه، بنظرم سعی کن کاری پیدا کنی، فروشندگی مغازه تو پاساژ ،یا معذرت میخوام لباس زیر فروشی ها  ک ...

منم دلم میخواد کارکنم ولی درس دارم وهمینطورهم بهم اجازه نمیدن کار پاره وقت انجام بدم چون معتقدن که وضعمون خوبه ونیازی نیست!!!!

منم بهشون اعتراض کردم ولی گفتن که مانتو نیاز نداری!

خواهرمم خوشحاله که برام نگرفتن وجلوی روم میخندید

منم دلم میخواد کارکنم ولی درس دارم وهمینطورهم بهم اجازه نمیدن کار پاره وقت انجام بدم چون معتقدن که و ...

عجب خواهری، جات باشم موقعی که تنها هستیم پوستش رو میکندم، البته اگه زور بدنیت بهش میرسه، 

متاسفانه فرق گذاشتن پدر مادر ها باعث میشه این اختلاف ها بوجود بیاد

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
عجب خواهری، جات باشم موقعی که تنها هستیم پوستش رو میکندم، البته اگه زور بدنیت بهش میرسه،  متاس ...

کتکش بزنم؟!بنظرم کتک فایده نداره باید یه جوری ازش انتقام بگیرم.ولی نمیدونم چطوری!

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792