2821
2789
عنوان

دعوا کردم!

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 36 پست
کتکش بزنم؟!بنظرم کتک فایده نداره باید یه جوری ازش انتقام بگیرم.ولی نمیدونم چطوری!

یه سوال ازت دارم، بعد قول حتما بهت میدم  آنان کنم و راه کار بدم بهت، چون من از خواهر های بدجنس بدم میاد نباید میخندید، ول خرج هستی؟ واقعا بگو، مانتو قبلیت چه موقع بود

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
یه سوال ازت دارم، بعد قول حتما بهت میدم  آنان کنم و راه کار بدم بهت، چون من از خواهر های بدجنس ...

نه به خدا.ولخرج ترازخواهرم توخونه نیست.کلی کلاس جورواجورمیره که قیمت هرکدومشون یک میلیونه.من فقط یه کلاس میرم.من آخرین مانتومو تیرپارسال خریدم به قیمت ۸۸تومن.ولی خواهرم هردوماه مانتو میخره باهمین رنج قیمت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه به خدا.ولخرج ترازخواهرم توخونه نیست.کلی کلاس جورواجورمیره که قیمت هرکدومشون یک میلیونه.من فقط یه ...

بنظرم یا بشین با خانوادت صحبت کن، و بگو جز من مانتو پارسال خریدم نخریدین اما خواهرم  هر دوماه، من دشمن شما هستم؟ اگه می خواین از دستم راحت شین و ازدواج کنم اصلا ازدواج نمیکنم میرم کار میکنم، منت نباشه بالا سرم، دشمنتون نیستم ،همین کارت باعث شده خواهرم بهم بخنده و دشمنی بشه، 

نه به خدا.ولخرج ترازخواهرم توخونه نیست.کلی کلاس جورواجورمیره که قیمت هرکدومشون یک میلیونه.من فقط یه ...

با خانوادت صحبت کن و دلیل بیار، آروم و محترمانه، بعد موقعی که خودت و خواهرت تنها هستین، با ببرش تو اتاق ووباهاش اول صحبت کن که دلیل خندش چی بود؟ و بهش توضیح بده که کارش درست نبوده؟ 

اگه خواهرت متوجه شد که هیچ، اگه نه با رفتارت اذیتش کن، تیکه بنداز، و کار خونه هم کم انجام بده و نمیدونم دانشگاه میری یا نه، درس بخون، بهانه درس بیار، اما میگم به خانوادت بگو یا کار کنم یا فرق نزارین، میشه کار پاره وقت، چند بار که بری اونا هم راه میان، اما کوتاه نیا، تا الان کار میکردی و خوبی از الان کم تر که قدر بدونن

کتکش بزنم؟!بنظرم کتک فایده نداره باید یه جوری ازش انتقام بگیرم.ولی نمیدونم چطوری!

خواهرت رو کاری کن ازت حساب ببره، اما کم کم ، مثلا داره مطالعه میکنه تمرکز رو بهم بزن، یا مانتو خریده تیکه بنداز بهش، و جواب خواست بده بزن تو بازوش که بترسه، چند بار این کار رو کن