2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
بچه ها سرنگم خراب شده . چطوری محلولو با قاشق میریزید رو سرتون 😥😥😥 خعععععلی سخته که ! من فقط با ...

والا منم فقط باسرنگ میتونم 

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
مرسی اورانوس جون. اخه میدونی چیه این محلول رو که میزنم به ساقه هام احساس میکنم اصلا نرم نشده میخوام ...

من این کارو میکردم

و معمولا مقدار نارگیل رو بیشتر میریختم 

بچه ها میگفتن میتونید با کمی آب هم قاطی کنید و اسپری کنید . ولی مشکل موهام برطرف شد دیگه این کارو نکردم 

تو یه ظرف کوچولو زیتون و نارگیل رو قاطی کن . سر انگشتاتو بزن تو روغنا تا چرب شه بعد آرووووم بکش رو موهات . زیادم ماساژ نده 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا منم فقط باسرنگ میتونم 

پس سعی کن سرنگ زاپاس داشته باشی 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تی تی جان یه سوال میشه روغن نارگیل و روغن زیتون  واسه ساقه استفاده کرد ودیگه حنا نزد ؟بنظرم اون ...

فیرستون جون محلول خاصیت خودشو،داره 

روغنا هم خاصیت خودشو

من از روغن تنها زیاد نتیجه ی جالبی نگرفتم چون درست مصرف کردنشو بلد نبودم.

اره میتونی بیشتر بزنی 

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من این کارو میکردم و معمولا مقدار نارگیل رو بیشتر میریختم  بچه ها میگفتن میتونید با کمی آب هم ...

اهان من این یه بار اخری که محلول رو زدم موهام زیادماساژمیادم احساس میکنم ریزش بیشتر شد!.اره یه محلول دیگه واسه ساقه هامم درست میکنم.اورانوس موهات فرق کرده؟من الان یه ماهه میزنم یه مقدار میبینم جلو سرم  مو دراوردم خداکنه پرپشت بشه

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
چه خوب. من یه مدل دیگه درست میکنم به سیبزمینی پخته تخم مرغ اضافه میکنم بعد پهنش میکنم مواد میریزم دا ...

راز جونم چه موادی داخلش میریزی بنظر خوشمزه میاد منم درست کنم 😋

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
آقا بعد سه ماه سوال دارم 😁 تی تی ینی چی حنای ته مونده ! ینی دقیقا چی 🤔 خو منم هم میزنم حنامو دیگ ...

ببین اون حنایی که که کف ته نشین میشه رو من زدم به موهام مث چوب شد 

دیگه ازون به بعد انقدر همش میزنم که چیزی ته ظرف نمونه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
فیرستون جون محلول خاصیت خودشو،داره  روغنا هم خاصیت خودشو من از روغن تنها زیاد نتیجه ی جالبی ن ...

مرسی از راهنمایتت عزیزم. میتونی اسم خودمو صداکنی ژینوس هستم.اسم کاربریم سخته 😂😂😘😘

اهان من این یه بار اخری که محلول رو زدم موهام زیادماساژمیادم احساس میکنم ریزش بیشتر شد!.اره یه محلول ...

موهام که بله فرق کرده . اون ریزش ۳ ماه پیش رو دیگه تجربه نکردم تا حالا . 

اخه احساس میکنم وقتی ماسک هایی که شیر داره میزنم به صورتم اون موقع صورتم بدتر چرب میشه 😭😭😭

منم قبلا همین حسو داشتم ولی زدم دیدم خیلی خوبه یبار امتحان کن اگر دوس داشتی ، شیر کم چرب بگیر ، من ماست میزنم صورتم چرب میشه

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
ببین اون حنایی که که کف ته نشین میشه رو من زدم به موهام مث چوب شد  دیگه ازون به بعد انقدر همش ...

خوب پس همش میزنی دیگه ...

منم هر بار استفاده میکنم هم میزنم . 

ینی مخلوط حنا و روغنا

خوب پس همش میزنی دیگه ... منم هر بار استفاده میکنم هم میزنم .  ینی مخلوط حنا و روغنا

من تو خوردن دمنوشا خیلی تمبلم واسه همین احساس میکنم زیاد پیشرفتی نمیکنه موهام.البته من پرولاکتینم بالا س گزنه نباید بخورم چون پرولاکتینو میبره بالا.

راز جونم چه موادی داخلش میریزی بنظر خوشمزه میاد منم درست کنم 😋

من موادی که واسه پیتزا میریزم. گوشت سرخ می کنم با قارچ و فلفل دلمه. سیبزمینی اندازه یه توپ کوچیک برمیداری پهنش میکنی مواد رو میریزی داخلش بعد روش پنیر پیتزا هم بریز بعد سیبزمینی رو جمعش کن دوباره بشه یه توپ بعد سرخشون کن 

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

بچه ها بهتون گفتم دفه قبل گزنه خریده بودم ولی خیلی خوشمزه بود 😐 وقتی تموم شد رفتم عطاری دوباره خریدم دیدم یه چی دیگه داد اومدم دم کردم بوی ماهی میداد وحشتناک بزور خوردم خلاصه اینکه از دیشب تاحالا (ببخشید)دائم دشویی هستم 😅 فهمیدم اون قبلی گزنه نبوده مرگ بر عطار های قلابی 😡

خدایا عاشقتم که پشتمی❤