2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی؟  سرمه مغز چیه یعنی سرمه هست مشکی نمیدونم چیه راستش

دیشب لیانا گفت سرمه ی خالی (همون که من سنگشو پودر کردم) نزنید . با اون سرمه سیاها قاطی کنید .گفتم ازت بپرسم اگه از اون سرمه سیاها نداری در کنار اون سرمه که خودم درست کردم ، از اون سیاها هم بفرستم که خودت قاطیش کنی 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
دیشب لیانا گفت سرمه ی خالی (همون که من سنگشو پودر کردم) نزنید . با اون سرمه سیاها قاطی کنید .گفتم از ...

چرا باید قاطی کنم 

تو سرمه سیاه رو از کجا اوردی

با چه نسبتی قاطی میکینم

دلیلش چی هست

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

سلام اورانوس صبح بخیر.....دیشب خوابم برد یهو😪

سلام فیلیسیتی صبح بخیر عزیزم پات چطوره؟؟؟

سلام هیوا راز رها و بقیه ی بچه ها💎💎💎

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
به به زیارت قبوووول یک کیلو زعفرونه منو آوردی؟

ممنون.... آره گلم آوردم توراه دادم به شوشوت برات بیاره😂

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
چرا باید قاطی کنم  تو سرمه سیاه رو از کجا اوردی با چه نسبتی قاطی میکینم دلیلش چی هست

میگفت خالی زدنش ضرر داره ...

چون چشم رو میسوزونه و ...

ببین من همون سرمه ای که خودم درست کردم رو حالا میفرستم اگه خواستی قاطی کن با سرمه مغزی که داری (سرمه مغز = مغز بادام و فندوق) 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام اورانوس صبح بخیر.....دیشب خوابم برد یهو😪 سلام فیلیسیتی صبح بخیر عزیزم پات چطوره؟؟؟ سلام هیوا ...

سلاااام 😙😙😙😙