2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟  سرمه مغز چیه یعنی سرمه هست مشکی نمیدونم چیه راستش

دیشب لیانا گفت سرمه ی خالی (همون که من سنگشو پودر کردم) نزنید . با اون سرمه سیاها قاطی کنید .گفتم ازت بپرسم اگه از اون سرمه سیاها نداری در کنار اون سرمه که خودم درست کردم ، از اون سیاها هم بفرستم که خودت قاطیش کنی 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
دیشب لیانا گفت سرمه ی خالی (همون که من سنگشو پودر کردم) نزنید . با اون سرمه سیاها قاطی کنید .گفتم از ...

چرا باید قاطی کنم 

تو سرمه سیاه رو از کجا اوردی

با چه نسبتی قاطی میکینم

دلیلش چی هست

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

سلام اورانوس صبح بخیر.....دیشب خوابم برد یهو😪

سلام فیلیسیتی صبح بخیر عزیزم پات چطوره؟؟؟

سلام هیوا راز رها و بقیه ی بچه ها💎💎💎

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
به به زیارت قبوووول یک کیلو زعفرونه منو آوردی؟

ممنون.... آره گلم آوردم توراه دادم به شوشوت برات بیاره😂

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
چرا باید قاطی کنم  تو سرمه سیاه رو از کجا اوردی با چه نسبتی قاطی میکینم دلیلش چی هست

میگفت خالی زدنش ضرر داره ...

چون چشم رو میسوزونه و ...

ببین من همون سرمه ای که خودم درست کردم رو حالا میفرستم اگه خواستی قاطی کن با سرمه مغزی که داری (سرمه مغز = مغز بادام و فندوق) 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام اورانوس صبح بخیر.....دیشب خوابم برد یهو😪 سلام فیلیسیتی صبح بخیر عزیزم پات چطوره؟؟؟ سلام هیوا ...

سلاااام 😙😙😙😙