2777
2789
عنوان

بیاید خانما

123 بازدید | 10 پست

من متنفرم از دخترایی که هر روز میبینمشون

تو کلاس اصلا یه جوری ان

این هفته یدونه استاد بیشتر نمیاد سر کلاسمون بقیشون چون هفته اوله نیومدن و کلاس واقعا خسته کنندس دیروز هم خستهههه شدم

بنظرتون چیکار کنم که بتونم با این دخترا کنار بیام همشون دخترای جدیدن

در ضمن اصلا دلم نمیخواد با کسی دوست بشم

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

شاید چون غریبه ان داری الکی قضاوت میکنی

صبر کن یکم زمان بگذره بیشتر باهاشون اشنا شی شاید دخترای خوبی بودن

حالا نمیخورنت که

میخوان چیکارت کنن

سرتو بنداز زمین برو یه گوشه دور ازشون بشین

درست نمیشه غصه بخور

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شاید چون غریبه ان داری الکی قضاوت میکنیصبر کن یکم زمان بگذره بیشتر باهاشون اشنا شی شاید دخترای خوبی ...

من نمیتونم با هیچکدوم ارتباط بگیرم همه اکیپن حتی دخترای خیلی ساده هم اکیپ دارن

من میدونم اگه برم بین یه اکیپ ضربه میخورم

چیکار کنم

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

من از راهنمایی به طرز عجیبی تونستم با بقیه ارتباط بگیرم با اینکه درون گرا بودم چه دوران قشنگی بود

من اصلا نمیتونم ارتباط بگیرم

و حس میکنم اگه ارتباط بگیرم ضربه میخورم

چون قبلاً تجربه کردم

راهی نیس مجبوری خودتو وفق بدی

اصلا کاش بتونم خودمو وفق بدم خواهر نمیشههه

من نمیتونم با هیچکدوم ارتباط بگیرم همه اکیپن حتی دخترای خیلی ساده هم اکیپ دارن من میدونم اگه برم بین ...

خب نرو مگه زورت کردن

به مرور بخاطر جزوه گرفتن و جزوه دادن و سلام دادن و ... یهو به خودت میای می بینی داری باهاشون حرف میزنی

همون سر کلاس باهاشون حرف بزن

لازم نیست تو محوطه دانشگاه بیوفتی دنبالشون یا باهاشون بری خرید و کافه و غیره

دانشگاه بزرگه. قطعا میتونی دوستای دیگه پیدا کنی

درست نمیشه غصه بخور

خب نرو مگه زورت کردنبه مرور بخاطر جزوه گرفتن و جزوه دادن و سلام دادن و ... یهو به خودت میای می بینی ...

دانشگاهم شهر دیگه بودم بخاطر خانوادم انتقالی گرفتم

امروز هم برم ببینم چطور میشه

والا انقد محیطش وایب سردی بهم میده که دل زده شدم دلم میخواد برگردم دانشگاه قبلی

دانشگاهم شهر دیگه بودم بخاطر خانوادم انتقالی گرفتم امروز هم برم ببینم چطور میشهوالا انقد محیطش وایب ...

حق داری

تو مدرکش برات مهمه

سعی کن همون درستو خوب بدی درگیر حاشیه نشی

مدرکت بگیری تمام شه بره پی کارش

اینا هر کدوم بعدا میرن سراغ زندگی خودشون اصلا تو براشون مهم نیستی

خودت هم همینطوری هستی

سعی کن با فکر اینکه بعدا ممکنه یه روزی کمکت کنن فقط در همین حد باهاشون ارتباط داشته باشی

مثلا یکم باهاشون گرم بگیر اگه یه روزی سرما خوردی حداقل با اونی که یه کوچولو سلام احوال پرسی داری ازش بخوای جزوه شو بده بهت

تمام روابطت رو بر پایه همین کاربردی بودنش بساز

ایشالا بهترینا برات رقم بخوره موفق باشی

درست نمیشه غصه بخور

حق داریتو مدرکش برات مهمه سعی کن همون درستو خوب بدی درگیر حاشیه نشی مدرکت بگیری تمام شه بره پی کارشا ...

ممنونم خواهر

مرسی که راهنماییم کردید