2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
نکنه شیوانا ناراحته آره؟؟؟؟خیلی عجیبه که نیومد .دیر نشد؟؟؟؟؟

نمیدونم 😥

ولی مشکل کاربریشه . تایید شه میاد 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اصلاااا نمیتونم نادیده بگیرم 😣 چند باری پیش اومده که پامو گذاشتم رو قلبم 🙁 این مسءله خیلی برام م ...

اوری من عزیزم این ما نیستیم ک صلاحمونو میدونیم از خداوند بخواه صلاحتو جلو راهت بزاره 

بعدم کسی نمیاد شناسنامه تورو نگاه کنه بادپسرم طی کنید بین خودتون بمونه

من دخترعمه دوستم ۶ سال ازد کرده بود و جدا شده الان با یه پسر عقد کرده یکنفر نفهمیده این قبلا ازدواج کرده حتی مادر پسره 

خدایا دوستت دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااااای مرسی جیدااااااا نمیدونی چقدر ناراحت بودم قرار بود چند روز دیگه هم واسم خاستگار بیاد داداش کو ...

خداروشکر ک الان خوشحالی عزیزم😍😍😍

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
اوری من عزیزم این ما نیستیم ک صلاحمونو میدونیم از خداوند بخواه صلاحتو جلو راهت بزاره  بعدم کسی ...

حق با توءه دقیقا . هر چی خدا صلاح میدونه ...

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها خیلی دوستون دارم این هفته هفته سرنوشت ساز زندگیمه واسم دعا کنید اگه حال داشتید الان واسه حل مشکل همدیگه یه حمد بخونیم اونبار واسم خوندید خیلی اروم شدم 

شبتون بخیر و ارامش  😍

خدایا دوستت دارم...
بچه ها خیلی دوستون دارم این هفته هفته سرنوشت ساز زندگیمه واسم دعا کنید اگه حال داشتید الان واسه حل م ...

از ته قلبم از خدا میخوام درای خوشبختی بروت باز شه و ازدواج کنی💟

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
اصلاااا نمیتونم نادیده بگیرم 😣 چند باری پیش اومده که پامو گذاشتم رو قلبم 🙁 این مسءله خیلی برام م ...

درکت  میکنم عزیزم...یه جا یه مطلبی خوندم از آیت الله بهجت بود فکر کنم...نوشته بود اگر توجه به خدا داشته باشی و واجباتتو انجام بدی یکی از نعمتای خدا اینه که به موقع ازدواج میکنی...من شک کردم ..چون خلاف اینو زیاد دیدم کسایی که اصن نمیدونن خدا چیه و نماز و .. چجوریه ولی به موقع ازدواج میکنن...به بابام گفتم...بابام میگن :دقت نکردی دختر...به موقع از نظر کی؟؟؟خدا یا بندش؟؟؟خیلی افکارم تکون خورد.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
بچه ها ی سوال.تخم مرغو برا مو کامل میذارن رو سر یا فقط زردشو؟؟

عزیزم زردشو...فقط مراقب باش با آب ولرم بشوری نه داغ.

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
اورانوس جان شما هنوز از ماسک زنجبیل استتفاده میکنید؟؟؟

۳ هفته ای میشه ماسک نزدم 🙈

مثلا امشب قرار بود سفیده بزنم ! همین الان که گفتی ماسک یادم اومد 😣