میتونی با مشاوره صحبت کنی اگه طرف خودش هم پیگیر باشه و تورو بخواد ک مشکلات دیگه خیلی کمرنگ میشه ...
خیلی پیگیره 😞
ان شاءالله هر چی صلاحِ پیش بیاد
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای بچه ها من خیلی ذوق دارم اگه همه خاب نبودن الان کلی جیغ میزدم نمیدونید موهام چه وضعی داشت خیلی حا ...
حست رو درک میکنم 😄😄
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
واااااای عزیزم بیا اینجا تو تاپیک جیغ بزن جییییییییییییییییییغ هووووووووووووووووورا
وااااای مرسی جیدااااااا نمیدونی چقدر ناراحت بودم قرار بود چند روز دیگه هم واسم خاستگار بیاد داداش کوچیکم بهم گفت به خاستگارت گفتی کچلی نزدیک بود بمیرم از غصه اون طفلی بی منظور گفت البته خ ساده اس
واااااای عزیزم بیا اینجا تو تاپیک جیغ بزن جییییییییییییییییییغ هووووووووووووووووورا
الان فیلی بیدار میشه با پای سنگینش لِهِمون میکنه 😅😅😅
میترسم در آینده دچار مشکل شیم 😔 منم که حسااااس 😣😣😣
بنظر من درمورد سن اگر دو طرف هم مشکلی نداشته باشن .حرفای اطرافیان آدمو اذیت میکنه..اگر در خودت میبینی که حرفا رو نشنیده بگیری هیچ اشکالی نداره.مهم اندازه قلباتونه که به هم بخوره و فهم و شعورتون که اونم به بلوغ اجتماعی ربط داره تو این دوره زمونه.ما که از جانب دخترمون مطمئنیم اونا رو نمیدونم !!!
همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
وای اوری من رویش داشتم اما س چند روزی خ مشکل داشتم حالم بد بود دائم روزه میگرفتم و اب و غذا هم میل نداشتم موهام یهویی ریخت هم قدیم هم جدید افتضاح بود افتضاح اما امروز همش فکر میکردم اشتباه میکنم مامانم بهم میگفت کف سرت سیاه شده انگار باورم نشد تا داداشم اومد نگاه کرد خودشم شوکه شد
بنظر من درمورد سن اگر دو طرف هم مشکلی نداشته باشن .حرفای اطرافیان آدمو اذیت میکنه..اگر در خودت میبین ...
اصلاااا نمیتونم نادیده بگیرم 😣
چند باری پیش اومده که پامو گذاشتم رو قلبم 🙁
این مسءله خیلی برام مهمه
امیدوارم خدا دیگه آدم سن کمتر از خودم جلو روم نذاره 😊