2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
میتونی با مشاوره صحبت کنی اگه طرف خودش هم پیگیر باشه و تورو بخواد ک مشکلات دیگه خیلی کمرنگ میشه  ...

خیلی پیگیره 😞

ان شاءالله هر چی صلاحِ پیش بیاد 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای بچه ها من خیلی ذوق دارم اگه همه خاب نبودن الان کلی جیغ میزدم نمیدونید موهام چه وضعی داشت خیلی حا ...

واااااای عزیزم بیا اینجا تو تاپیک جیغ بزن 

جییییییییییییییییییغ

هووووووووووووووووورا

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
وای بچه ها من خیلی ذوق دارم اگه همه خاب نبودن الان کلی جیغ میزدم نمیدونید موهام چه وضعی داشت خیلی حا ...

حست رو درک میکنم 😄😄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
واااااای عزیزم بیا اینجا تو تاپیک جیغ بزن  جییییییییییییییییییغ هووووووووووووووووورا

وااااای مرسی جیدااااااا نمیدونی چقدر ناراحت بودم قرار بود چند روز دیگه هم واسم خاستگار بیاد داداش کوچیکم بهم گفت به خاستگارت گفتی کچلی نزدیک بود بمیرم از غصه اون طفلی بی منظور گفت البته خ ساده اس

خدایا دوستت دارم...
واااااای عزیزم بیا اینجا تو تاپیک جیغ بزن  جییییییییییییییییییغ هووووووووووووووووورا

الان فیلی بیدار میشه با پای سنگینش لِهِمون میکنه 😅😅😅

میترسم در آینده دچار مشکل شیم 😔 منم که حسااااس 😣😣😣

بنظر من درمورد سن اگر دو طرف هم مشکلی نداشته باشن .حرفای اطرافیان آدمو اذیت میکنه..اگر در خودت میبینی که حرفا رو نشنیده بگیری هیچ اشکالی نداره.مهم اندازه قلباتونه که به هم بخوره و فهم و شعورتون که اونم به بلوغ اجتماعی ربط داره تو این دوره زمونه.ما که از جانب دخترمون مطمئنیم اونا رو نمیدونم !!!

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
حست رو درک میکنم 😄😄

وای اوری من رویش داشتم اما س چند روزی خ مشکل داشتم حالم بد بود دائم روزه میگرفتم و اب و غذا هم میل نداشتم موهام یهویی ریخت هم قدیم هم جدید افتضاح بود افتضاح اما امروز همش فکر میکردم اشتباه میکنم مامانم بهم میگفت کف سرت سیاه شده انگار باورم نشد تا داداشم اومد نگاه کرد خودشم شوکه شد

خدایا دوستت دارم...

جای یک نفر خالی 😔

ببینه معصومه چه قدر خوشحاله از نی نی موهاش ...

ببینه موهای هیوا هم نی نی دار شده

آخیییی 😔

جای یک نفر خالی 😔 ببینه معصومه چه قدر خوشحاله از نی نی موهاش ... ببینه موهای هیوا هم نی نی دار شد ...

نی نیای من ماه اول دراومد .اینا سوپر نی نیه...بابابزرگه

جای یک نفر خالی 😔 ببینه معصومه چه قدر خوشحاله از نی نی موهاش ... ببینه موهای هیوا هم نی نی دار شد ...

نکنه شیوانا ناراحته آره؟؟؟؟خیلی عجیبه که نیومد .دیر نشد؟؟؟؟؟

بنظر من درمورد سن اگر دو طرف هم مشکلی نداشته باشن .حرفای اطرافیان آدمو اذیت میکنه..اگر در خودت میبین ...

اصلاااا نمیتونم نادیده بگیرم 😣

چند باری پیش اومده که پامو گذاشتم رو قلبم 🙁

این مسءله خیلی برام مهمه

امیدوارم خدا دیگه آدم سن کمتر از خودم جلو روم نذاره 😊